Τετάρτη 27 Μάιος 2020 11:15      

Διεθνική συνάντηση Παιδαγωγικών Ομάδων

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας  και ο Αθλητικός Σύλλογος Αστερίας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ SPORT με τίτλο  “ Nautilius”,  συμμετείχαν με δύο μέλη των παιδαγωγικών τους ομάδων στη Διεθνική Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Σαλέρνο της Ιταλίας από 05-02-2018 έως 06-02-2018. 

Το πρόγραμμα Nautilius 

Το Πρόγραμμα  «Nautilius» έχει ως στόχο την ενημέρωση του κοινού και την προώθηση των καλών πρακτικών για την κοινωνική ένταξη των ατόμων με ειδικές ικανότητες μέσω των αθλημάτων και κυρίως της κολύμβησης. Οι συμμετέχουσες χώρες είναι η Ιταλία, εκπροσωπούμενη  από δύο οργανισμούς (Associazione APDV Murgano, Associazione Essenia UETP), η Ελλάδα εκπροσωπούμενη  από δύο οργανισμούς (Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, Αθλητικός Σύλλογος Αστερίας) και η Τουρκία εκπροσωπούμενη  από έναν οργανισμό (Edirne Youth and Supporting Disabled Association).

Η επόμενη συνάντηση 

Η επόμενη προγραμματισμένη Διεθνική Συνάντηση των εταίρων θα είναι στην Κατερίνη, από 09-05-2018 έως 11-05-2018, όπου και θα πραγματοποιηθεί Εργαστήριο με θέμα «Ο ρόλος της Εκπαίδευσης στην προώθηση της κολύμβησης, ως μέσο κοινωνικής ένταξης των ατόμων με ειδικές ικανότητες».
Το εν λόγω πρόγραμμα πραγματοποιείται  με τη συγχρηματοδότηση του Προγράμματος Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Αθλητικός Σύλλογος Αστερίας Erasmus+ SPORT Παιδαγωγοί

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top