Πέμπτη 20 Φεβ 2020 9:37      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήλωση Τομεάρχη Ν.Δ. Νομού Πιερίας

Εν όψει της δεύτερης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών και πληροφορούμενος τις εκατέρωθεν δηλώσεις των δύο υποψηφίων δημάρχων θα ήθελα να δηλώσω, ως ο Εκτελών Χρέη Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ και Τομεάρχης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο Νομό Πιερίας πως έχουμε ως παράταξη απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των ψηφοφόρων του Νομού μας.

Εξάλλου αυτό καταδεικνύεται και από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, όπου οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν με μεγάλη διαφορά την ΠΡΩΤΗ θέση στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για το ποία παράταξη μπορεί να φέρει την χώρα στο δρόμο της ανάκαμψης και της αναζωογόνησης, οι οποίες είναι ζωτικής πλέον σημασίας.

Είμαι βέβαιος , πως το ίδιο θα πράξουν και στην επιλογή του δημάρχου, αφού αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, ποιός είναι αυτός που έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά στο πρόγραμμα του και είναι διατεθειμένος να τα εφαρμόσει.

Πιστεύω πως και οι δύο υποψήφιοι τις τελευταίες ημέρες θα διατηρήσουν ψηλά το πολιτικό επίπεδο της εναπομείνουσας προεκλογικής περιόδου.

Καλά αποτελέσματα και καλή δύναμη σε όλους μας στην προεκλογική περίοδο που ξεκινάει.

Ελευθέριος Γ. Κλώνος
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ελευθέριος Γ. Κλώνος Νέα Δημοκρατία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top