Δευτέρα 23 Σεπ 2019 22:56

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Δημητρίου: Δημόσια Δήλωση - Ανακοίνωση Παραίτησης

Με την δημόσια δήλωσή μου αυτή κάνω γνωστό στα μέλη και τους φίλους του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού «ΛΑ.Ο.Σ» ΠΙΕΡΙΑΣ, ότι παραιτούμαι από πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας και αποχωρώ από το κόμμα.

Σας κάνω επίσης γνωστό ότι κλείνω και τα ιδιόκτητά μου, γραφεία του κόμματος στην Κατερίνη, τα οποία είχα επιπλώσει, διαρρυθμίσει, εξοπλίσει και συντηρούσα μέχρι πρόσφατα με δικά μου έξοδα, πέραν και των άλλων εξόδων μου για την οργάνωση του κόμματος. Όλα αυτά, χωρίς να μου έχει σταλεί ουδέποτε μέχρι σήμερα καμία οικονομική βοήθεια από την Κεντρική Διοίκηση του κόμματος. Ούτε καν για τα λειτουργικά έξοδα του Γραφείου.

Με τον πρόεδρο του κόμματος κ. Καρατζαφέρη, ως πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα του ενός και πλέον χρόνου ουδεμία επαφή και συνομιλία είχα, κατ’ ιδίαν μαζί του, αν και επεδίωξα, εκτός της επαφής που είχαμε την ημέρα των εγκαινίων του Γραφείου στην Κατερίνη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αδιαφορεί πλήρως.

Μπορεί να είμαι φιλότιμος, τίμιος, γνήσιος πατριώτης και αγωνιστής, που πιστεύει σε ιδανικά και ένθερμος με ό,τι καταπιάνομαι, δεν δέχομαι όμως να γίνω θύμα κανενός, που αδιαφορεί για τα στελέχη πρώτης γραμμής, τις αγωνίες και τα προβλήματα του κάθε Γραφείου Νομαρχιακής.

Προσωπικά, φρόντισα να ανεβάσω και πάλι το κόμμα στην Πιερία, να οργανώσω την τοπική, όσο καλύτερα γίνεται, πρόσφερα κοινωνικό έργο στους συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη, ενημέρωσα τους συμπολίτες μας για τα πιστεύω του ΛΑ.Ο.Σ γυρίζοντας την Πιερία δύο και τρεις φορές.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του κόμματος σε όλο το νομό Πιερίας, που από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μου στρατεύτηκαν μαζί μου καθώς και τους λίγους πολύτιμους συνεργάτες μας και τους χιλιάδες ενθουσιώδεις φίλους που μέσω Facebook  επιβράβευαν τις αναρτήσεις μου, και με παρότρυναν και με ενθάρρυναν να συνεχίσω δηλώνοντας ότι συμπορεύονταν μαζί μου στη νέα σελίδα της Νομαρχιακής που δημιουργήσαμε. Τους  ευχαριστώ όλους .

Με εκτίμηση
Δημήτρης Δημητρίου