Κυριακή 24 Φεβ 2019 3:44      

Δημήτρης Ντούρος & Διονύσης Φόλιος εκπροσωπούν τον αγροτικό κόσμο της Πιερίας

Μέλη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΣΟΕΕ (Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδας), εξελέγησαν κατόπιν των αρχαιρεσιών, που πραγματοποιήθηκαν χθες στην συνεδριακή αίθουσα κεντρικού Αθηναϊκού Ξενοδοχείου, για την ανάδειξη του Δ.Σ. της νεοσύστατης οργάνωσης,  ο Δημήτρης Ντούρος (πρόεδρος του Α.Σ. Ράχης Πιερίας «Άγιος Λουκάς»)  και ο Διονύσης Φόλιος (πρόεδρος στον ΑΣ Καρίτσας). Πρόεδρος του ΣΑΣΟΕΕ αναδείχτηκε ο πρώην υπουργός Γεωργίας Αλέκος Κοντός, ενώ τις επόμενες μέρες το νεοεκλεγέν 21μελές Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Όπως είναι γνωστό η γενική συνέλευση ήταν απόρροια των πολύμηνων διεργασιών, κατά τις οποίες, δεκάδες συνεταιρισμοί πανελλαδικής γεωγραφικής διασποράς και εκπροσώπησης του συνόλου των αγροτικών προϊόντων της χώρας, συμφώνησαν να δημιουργήσουν το νέο συνεταιριστικό σχήμα.

«Η στήριξη των συνεταιριστικών οργανώσεων της χώρας, η ενδυνάμωση  των συνεταιριζόμενων Ελλήνων αγροτών και της ελληνικής περιφέρειας, καθώς και η ανάδειξη του συνεταιριστικού κινήματος τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό τίθενται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων του ΣΑΣΟΕΕ» δήλωσε σχετικά ο κος Ντούρος χαρακτηρίζοντας τη νέα αυτή αφετηρία ως «μια μεγάλη μέρα, μια ιστορική στιγμή για τον συνεταιριστικό κόσμο».

Αναλυτικά τα μέλη που εξελέγησαν κατόπιν των αρχαιρεσιών είναι τα εξής: Χρήστος Γιαννακάκης, Χρήστος Τσιχήτας, Νίκος Στεργίου, Νικήτας Πρίντζος, Κωνσταντίνος Λεπίδας (ισοψήφισαν), Ευθύμης Φωτεινός, Αχιλλέας Λιούτας, Αθανάσιος Παπαθανασόπουλος, Διονύσης Φόλιος,  Χρήστος Μπαρλιάς, Δημήτρης Ντούρος, Θανάσης Τσιοτίνας, Νικήστρατος Χαροκόπος, Ανδρέας Στρατάκης , Νίκος Δασκαλάκης, Νίκος Κουτλιάμπας,  Βασίλης Παρόλας, Γιώργος Κατσούλης, Νίκος Γκίζας, Διονύσης Κακολύρης.

Αναπληρωματικά μέλη: 21) Γιώργος Ξυλούρης, 22) Μάρκος Λέγγας, 23) Χρυσόστομος Παυλίδης, 24) Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου.

 

ΣΑΣΟΕΕ Δημήτρης Ντούρος Διονύσης Φόλιος Αλέκος Κοντός Αγροτικά

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top