Τετάρτη 25 Απρ 2018 5:46      

Δήμοι Πύδνας Κολινδρού και Αλεξάνδρειας: Συνεργασία για την εκπόνηση των μελετών κατασκευής φραγμάτων

Σύσκεψη του Δημάρχου Πύδνας –Κολινδρού κ. Ευάγγελου Λαγδάρη με κλιμάκιο  υψηλόβαθμων στελεχών της ΔΕΗ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα.  
Η επίσκεψη των στελεχών της ΔΕΗ  στο Αιγίνιο είχε σαν αντικείμενο την εξέταση της πρότασης του Δήμου για σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των Δήμων Πύδνας –Κολινδρού και Αλεξάνδρειας  , της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της ΔΕΗ α.ε. για την εκπόνηση των μελετών κατασκευής φραγμάτων στα ρέματα «Κρασοπούλι» και «Ντεπόνιτσα». 

Τόσο ο Διευθυντής υδροηλεκτρικής παραγωγής κ. Ιωάννης Αργυράκης όσο και ο Διευθυντής συγκροτήματος υδροηλεκτρικών σταθμών  Αλιάκμονα κ. Αλέξανδρος Καραγιαννίδης δήλωσαν ότι την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα κλιμάκιο τεχνικών- μελετητών θα επισκεφθεί τους υποδεικνυόμενους χώρους για μακροσκοπική εξέταση αυτών.

Σημαντικό είναι ότι σε πρόσφατη συνάντηση του Δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού με τον Περιφερεάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα  όπου εξετάστηκε η πρόταση της σύναψης της προαναφερόμενης προγραμματικής σύμβασης ο Περιφερειάρχης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επίτευξη αυτής της συνεργασίας ώστε να εκπονηθούν άμεσα οι αναγκαίες μελέτες και να «ωριμάσουν»  σύντομα τα προτεινόμενα φράγματα.

 

συνεργασία κατασκευή φραγμάτων ΔΕΗ

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top