Σάββατο 30 Μάιος 2020 12:59      

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ: Στην τελική ευθεία οι Κ. Δημόπουλος και Β. Γερολιόλιος

Ο δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος με ποσοστό 21,26%  και ο Βαγγέλης Γερολιόλιος με ποσοστό 38,10% θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους την Κυριακή. Στο σύνολο των 57 εκλογικών τμημάτων στον δήμο Δίου Ολύμπου ψήφισαν ως εξής:  Εγγεγραμμένοι: 27.523, ψήφισαν 18.081, ποσοστό 65,69%. Έγκυρα 17.204 ποσοστό 95,15%. Άκυρα 708, λευκά 169. Η αποχή άγγιξε το 34,31%.  

Οι έδρες 
Ο συνδυασμός του κ. Γερολιόλιου καταλαμβάνει 10 έδρες, του κ. Δημόπουλου 6, του κ. Κιάφα 4, του  κ. Φαρμάκη 3, του κ. Μυλωνέρου 2, και από μία έδρα η κα Κουρίτα και οκ. Δημητριάδης. 

Τα αποτελέσματα 

Συνδυασμός   Ποσοστό Ψήφοι

  • Γερολιόλιος Ε. 38,10% 6.554
  • Δημόπουλος Κ. 21,26% 3.657
  • Κιάφας Π.  14,17% 2.438
  • Φαρμάκης Α. 11,04% 1.900
  • Μυλωνέρος Δ. 7,46% 1.283
  • Κουρίτα Α. 4,17% 718
  • Δημητριάδης Κ. 3,80% 654

Ο κ. Δημόπουλος 
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος κ. Δημόπουλος ευχαρίστησε τους δημότες που τον ψήφισαν και όλους όσους ήρθαν να ψηφίσουν. Όπως τόνισε «τα πάντα είναι ανοιχτά, η υπόθεση είναι πλέον σε επίπεδο υποψηφίων  δημάρχων και όχι συμβούλων και η κάλπη όπως γνωρίζετε στις 7 το πρωί της Κυριακής 2 Ιουνίου θα είναι  κενή. Συζητάμε για διάφορες συνεργασίες και ελπίζουμε ότι οι δημότες του δήμου θα αναγνωρίσουν τις πρωτοβουλίες, το έργο της τετραετίας και την παρακαταθήκη που έχουμε  έτοιμη για τις επόμενες γενιές. Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους και συμβούλους για την συμμετοχή τους διότι  ανεξαρτήτως αποτελέσματος θέλει θάρρος να ασχοληθείς με τα κοινά».

Ο κ. Γερολιόλιος 
Σε ανακοίνωση του ο κ. Γερολιόλιος ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν τον συνδυασμό και πρόσθεσε ότι  είναι όλοι απαραίτητοι στην προσπάθεια για την αναμόρφωση του Δήμου. 

«Η βούλησή σας, όπως εκφράστηκε με τα αποτελέσματα της χθεσινής Κυριακής, επιβεβαίωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, αυτό, που κοντά ενάμισι χρόνο τώρα, διακηρύσσουμε ˙ ότι είναι ανάγκη για τον Δήμο μας να γυρίσει σελίδα και να αποκτήσει μια νέα διοίκηση, με άλλο ήθος και ύφος.

Το αποτέλεσμα αυτό μας τιμάει ιδιαίτερα ως μια συνθετική πρωτοβουλία, αφού μας έδωσε ένα καθαρό προβάδισμα με μια σημαντική διαφορά. Ως επικεφαλής της ΣΥΝΘΕΣΗΣ θέλω από την καρδιά μου: Να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με την ψήφο τους μας έδωσαν την εντολή να βγάλουμε τον τόπο μας από το σημερινό τέλμα και να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά. Να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, που είτε τίμησαν με την παρουσία τους τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού μας, είτε έδωσαν πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας έναν ωραίο και τίμιο αγώνα. Την επόμενη μέρα θα είναι όλοι απαραίτητοι στην προσπάθεια για την αναμόρφωση του Δήμου μας. Να τιμήσω με ειλικρίνεια όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, που επέλεξαν διαφορετικά. Σέβομαι και τιμώ την επιλογή τους, αλλά και το πολύ καλό κλίμα που διαμορφώθηκε στον προεκλογικό αγώνα. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι στη νέα πορεία του Δήμου μας θα έχουν όλοι λόγο και θετικό ρόλο.

Όπως διακήρυξα σε όλες μου τις προεκλογικές συγκεντρώσεις, θα προσπαθήσω να συνθέσω, ιδέες και δυνάμεις. Από σήμερα ξεκινώ ένα διάλογο με τους επικεφαλής όλων των ψηφοδελτίων, για να συνδιαμορφώσουμε την καινούργια πορεία του τόπου μας.

Σας καλώ όλους, αγαπητοί συνδημότες & συνδημότισσες, αφού πλέον εκφράσατε και καταγράψατε χθες τις προτιμήσεις σας στα πρόσωπα και τους συνδυασμούς, να με τιμήσετε την ερχόμενη Κυριακή με την ψήφο σας και να με αναδείξετε ως τον επόμενο Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου. Υπόσχομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας».

Εκλογές 2019

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top