Πέμπτη 13 Δεκ 2018 22:23      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε εξέλιξη οι αναπλάσεις πεζοδρομίων στην πολεοδομική ενότητα των Ευαγγελικών από τον Δήμο Κατερίνης

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου από τον Δήμο Κατερίνης:

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις αποκατάστασης και διαμόρφωσης νέων πεζοδρομίων στην πολεοδομική ενότητα των Ευαγγελικών. Συγκριμένα, οι εργασίες ξεκίνησαν στις οδούς Κουντουριώτου και Αθανασίου Διάκου που αποτελούν από τις κεντρικότερες αρτηρίες της πόλης με την αντικατάσταση περίπου χιλίων διακοσίων τετραγωνικών μέτρων πεζοδρομίων.

Παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο από τον Δήμο Κατερίνης

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου από τον Δήμο Κατερίνης:

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

Στην συντήρηση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, στο σύνολο του Δήμου  Κατερίνης εντάσσονται οι παρεμβάσεις, που εκτελούνται σε καθημερινή βάση.

Την τρέχουσα περίοδο, οι εργασίες επικεντρώθηκαν στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης και περιλάμβαναν ελαιοχρωματισμό τόσο περιμετρικά του Γυμναστηρίου, όσο και των γηπέδων μπάσκετ και τένις.

Παρεμβάσεις καθαρισμού στην Τ.Κ. Γανόχωρας από τον Δήμο Κατερίνης

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου από τον Δήμο Κατερίνης:

Παρεμβάσεις καθαρισμού από χόρτα, φύλλα, πάσης φύσεως απορρίμματα υλοποιούνται με κάθε πρόσφορο μέσο και εξοπλισμό από συνεργεία της αντιδημαρχίας Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης και συμβάλλουν στην αισθητή βελτίωση της καθημερινότητας στο σύνολο του Δήμου.

Σήμερα  Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου, αντίστοιχες παρεμβάσεις καθαριότητας έγιναν στην παιδική χαρά της Γανόχωρας, ένα λειτουργικό προορισμό και πόλο έλξης για όλη την οικογένεια και κυρίως για τους μικρούς επισκέπτες.

Παρεμβάσεις εξωραϊσμού & συντήρησης κοινόχρηστων χώρων από τον Δήμο Κατερίνης

Μέρος ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εξωραϊσμού και συντήρησης των κοινόχρηστων χώρων της πόλης και των οικισμών της, με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων συνιστούν οι παρεμβάσεις που είναι σε εξέλιξη από συνεργεία του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, υλοποιούνται εργασίες βαψίματος σε παγκάκια, σημεία στάσεων αναμονής & ξεκούρασης, παρτέρια, βρύσες και γενικότερα σε σημεία που αποτελούν χώρους λειτουργικούς, ανοικτούς, άνετους, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος για κατοίκους και επισκέπτες.

Σελίδες

Scroll to Top