Κυριακή 16 Ιουν 2019 17:36      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήμος Κατερίνης: Αποχιονισμός και ρίψη αλατιού στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές – Επιχειρησιακή δράση τόσο σε γειτονιές της Κατερίνης όσο και στην παραλιακή ζώνη

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου από τον Δήμο Κατερίνης:

Δήμος Κατερίνης: Αποχιονισμός και ρίψη αλατιού στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές – Επιχειρησιακή δράση τόσο σε γειτονιές της Κατερίνης όσο και στην παραλιακή ζώνη

Στον αποχιονισμό του οδικού δικτύου και στη ρίψη αλατιού στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές επικέντρωσαν τις επιχειρήσεις τους τα συνεργεία του Δήμου Κατερίνης κατόπιν και της χθεσινοβραδινής χιονόπτωσης.

Επιπλέον, ρίψη θαλασσινού νερού γίνεται σε όλες τις γειτονιές της Κατερίνης, ενώ συνεργεία επιχείρησαν και επιχειρούν στις περιοχές Παραλίας, Καλλιθέας, Περίστασης, Κορινού, Ολυμπιακής Ακτής. 

Όπως σημειώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος: «Η πρόσβαση σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου μας διεξάγεται κανονικά. Καλούμε ωστόσο τους δημότες να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις τους λόγω του παγετού. Εξακολουθούμε να είμαστε σε επιφυλακή και σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων, παρεμβαίνουμε, όπου απαιτείται, για τη διατήρηση της προσβασιμότητας στο οδικό δίκτυο  και την άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων στο σύνολο του Δήμου».

Τέλος, για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης οι πολίτες, καλώντας τον τηλεφωνικό αριθμό 11123,  μπορούν να αναφέρουν στις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης οιοδήποτε σχετικό με την κακοκαιρία ζήτημα αντιμετωπίζουν ή εντοπίζουν.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top