Τρίτη 19 Ιαν 2021 21:20      

Δήμος Κατερίνης: Ασφαλτοστρώσεις στη «Γρέβενη» στην επέκταση της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας

Σε ασφαλτόστρωση δρόμου μήκους 2χλμ στην τοποθεσία «Γρέβενη», στην επέκταση της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας, μίας περιοχής με έντονη τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, προχώρησαν σήμερα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων διευκολύνεται η πρόσβαση σε οικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, καθώς και αγροκτήματα της περιοχής.

«Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ! Επεμβαίνουμε αποτελεσματικά στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Οι ασφαλτοστρώσεις αναβαθμίζουν το οδικό δίκτυο, συμπληρώνουν όλες τις απαραίτητες υποδομές στην συγκεκριμένη περιοχή και εντάσσονται στις συντονισμένες πρωτοβουλίες μας, για υλοποίηση έργων, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων σε όλο το εύρος του Δήμου» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Τις παρεμβάσεις συντονίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος, σύμφωνα με τον οποίο «μέσα από το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων αναβαθμίζεται το σύνολο του οδικού δικτύου στον Δήμο Κατερίνης», ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Σταθερή πρόθεσή μας είναι να δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα τόσο στην συντήρηση όσο και στη βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου μας».

Δήμος Κατερίνης Έργα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top