Δευτέρα 1 Ιουν 2020 20:27      

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού: Κατάθεση αιτήσεων για την καταγραφή των ζημιών

Καλούνται όσοι υπέστησαν ζημίες σε κατοικίες (κτιριακές εγκαταστάσεις και οικοσκευή), από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία έπληξαν το Δήμο Πύδνας Κολινδρού κατά το χρονικό διάστημα 15/11/2017  έως 18/11/2017, να καταθέσουν αίτηση στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού,    

Οι αιτήσεις αφορούν αποκλειστικά:

•στο σύνολο της οικοσκευής (εξοπλισμός κουζίνας, χώρων υγιεινής, επίπλωση, ιματισμός, κ.λ.π.)
•στο κτίριο που καλύπτει ανάγκες διαβίωσης. Δεν συμπεριλαμβάνονται ανεξάρτητα κτίσματα όπως βοηθητικοί χώροι, αποθήκες κ.λ.π.)

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

1.Αίτηση (συμπληρώνεται στο Δήμο)
2.Στοιχεία απόδειξης ότι η πληγείσα κατοικία είναι η κύρια κατοικία του αιτούντος ιδιόκτητη η ενοικιαζόμενη (συμβόλαιο ιδιοκτησίας ή μισθωτήριο συμβόλαιο ή ένορκη βεβαίωση ή αντίγραφα λογαριασμών ΔΕΚΟ, κ.α.)
3.Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης ή Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 θεωρημένη από την οικεία Εφορία, όπου θα δηλώνει ότι δεν υπόκειται σε υποχρέωση φορολογικής δήλωσης. 
4.Αντίγραφο Εντύπου Ε9
5.Σε περίπτωση που οι δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης είναι περισσότεροι του ενός, λόγω συνιδιοκτησίας ή συγκατοίκησης, η οικονομική ενίσχυση χορηγείται σε έναν εξ αυτών κατόπιν εξουσιοδότησης, που θα του παρέχουν οι υπόλοιποι.

 Αιτήσεις επίσης γίνονται για τις περιπτώσεις που αφορούν βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες, εμπορικά καταστήματα, αγροτικές εκμεταλλεύσεις, άλλες επιχειρήσεις και φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που επλήγησαν από την πλημμύρα. Απαραίτητα δικαιολογητικά είναι όσα προβλέπονται στο ΦΕΚ1207/20117 τεύχος β΄.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, 1ος όροφος, μέχρι την Παρασκευή 01/12/2017.
 
Για περισσότερες πληροφορίες Γκέκας Θωμάς, τηλ.: 2353350119 & 2353350100
 

Καταγραφή ζημιών Ζημιές Πλημμύρες

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top