Τετάρτη 27 Μάιος 2020 11:32      

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: Οι ψήφοι και τα ποσοστά των Β. Λαγδάρη και Α. Μανώλα

ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ 

Με ποσοστό  37,18% δηλαδή  4.079 ψήφους και  10 έδρες ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης πέρασε στη δεύτερη Κυριακή και ο  Mανώλας Αναστάσιος με ποσοστό 29,11% , 3.194 ψήφους και  8 έδρες. Ο  Καζάς Παναγιώτης πήρες ποσοστό 25,26 %,  2.771 ψήφους και  7 έδρες, ο  Ζαφείρης Δημήτριος ποσοστό 4,94% , 542ψήφους και μία έδρα, όπως επίσης μια έδρα πήρε και ο Γιαγκόπουλος Αθανάσιος με ποσοστό 3,52% και  386 ψήφους. Με καταμετρημένα τα 42 από τα 44 εκλογικά τμήματα του δήμου.  Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι δημότες θα τους αναδείξουν νικητές  .Από την πλευρά του ο κ. Μανώλας ευχαρίστησε τους δημότες  για την στήριξη τους ώστε να συνεχίσουν τον αγώνα τους. 

Ο κ. Λαγδάρης 
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαγδάρης τόνισε: «Θεωρούμε ότι δώσαμε μια μάχη ιδιαίτερα σημαντική κάτω από δύσκολες συνθήκες. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη και αισιοδοξούμε ότι την δεύτερη Κυριακή  θα είμαστε νικητές» .

Ο κ. Μανώλας 
Από την πλευρά του ο κ. Αναστάσιος Μανώλας ανέφερε: «Ο δήμος Πύδνας Κολινδρού έκανε το πρώτο βήμα για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνδημότες μου που με την εμπιστοσύνη τους μας έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη για το καλό του τόπου». 

Εκλογές 2019

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top