Σάββατο 23 Ιαν 2021 10:23      

Δήμος Πύνδας - Κολινδρού: Προτεραιότητα στο Κέντρο Υγείας και ευπαθείς ομάδες | Κλειστά σήμερα τα σχολεία

Λόγω του απρόσμενου μεγάλου όγκου χιονιού που έπεσε και συνεχίζει να πέφτει, σύσσωμο το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου με τα μηχανήματα βρίσκονται σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου. Ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Λαγδάρης από τα χαράματα είχε συνεχή ενημέρωση εγκρίνοντας δράσεις αποχιονισμού και εκδίδοντας άμεσα την απόφαση για το Κλείσιμο των Σχολείων.

Προτεραιότητα στο Κέντρο Υγείας – ευπαθείς ομάδες 

Ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Κακάνης, σε συνεργασία με τον κ. Θωμά Γκέκα υπεύθυνο του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας εφαρμόζοντας το σχέδιο αποχιονισμού του Δήμου, και με την ενεργό συμμετοχή  των Αντιδημάρχων, κ. Χαράλαμπο Ιωσηφίδη, κα. Βασιλική Νικολοπούλου, κ. Χριστόφορο Πορφυρίδη και τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων άνοιξαν όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου με προτεραιότητα Κέντρο υγείας – ευπαθείς ομάδες- Κόμβους Εθνικής οδού-Παλαιά Εθνική οδός-Επαρχιακό δίκτυο-Σιδηροδρομικός Σταθμός Αιγινίου-επαρχιακό Δίκτυο και Δημοτικό δίκτυο.
Γκρέιντερ-αποχιονιστικά, JCB στους κεντρικούς δρόμους τρακτέρ με λεπίδες στις Τοπικές Κοινότητες και φορτωτές έδωσαν και δίνουν αγώνα για τον συνολικό αποχιονισμό του Δήμου.Ο Προϊστάμενος του Εργατοτεχνικού προσωπικού κ. Χρήστος Κομπατσιάρης με το σύνολο του εργατοτεχνικού προσωπικού από τα χαράματα κράτησαν το οδικό δίκτυο ανοιχτό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 

Τηλέφωνα επικοινωνίας για προβλήματα παντός τύπου που προκύπτουν λόγω της κακοκαιρίας 2353023008 γκαράζ Αιγινίου, 2353031899 Γκαράζ Κολινδρού 6980251516, Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Κακάνης και 2353350100-119 Γραμματεία Δήμου και Γραφείο Πολιτικής Προστασίας.

Κλειστά και σήμερα τα σχολεία 

Με απόφαση του Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού  αποφασίζει την διακοπή των μαθημάτων στα Σχολείαόλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης σε όλο τον Δήμο στις 27-2 2018 λόγω εκτάκτων συνθηκών, που δημιουργήθηκαν από τηνέντονη και συνεχή χιονόπτωση που επικρατεί στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου και των προβλημάτων που δημιουργούνταιστην μετακίνηση των μαθητών όπως και για τα υπολείμματα χιονιού και πάγου που βρίσκονται εντός των αύλειων χώρων τωνΣχολείων.

Κλειστά σχολεία χιονια Πιερία Δήμος Πύδνας - Κολινδρού

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top