Κυριακή 25 Αυγ 2019 6:33      

Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης: Συζήτηση για ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Παραλίας

Το ποιος έχει τελικά την αρμοδιότητα για να εκτελεί έργα πέριξ της κεντρικής πλατείας Παραλίας συζητήθηκε μεταξύ άλλων στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης , με αφορμή το έργο  της επισκευής – επιδιόρθωσης και βελτίωσης της ξύλινη προβλήτας στην παραλία και τις εργασίες αποκατάστασης της κεντρικής πλατείας.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος ζήτησε την παράταση του έργου ενώ από την πλευρά της αντιπολίτευση ζήτησε διευκρινίσεις όσον αφορά τα προβλήματα και τι ακριβώς αφορούν αυτά.  

Η κα Νταρλαγιάννη από τον «Άλλο δρόμο»  ζήτησε ενημέρωση για το εάν έχουν εξασφαλίσει οι εξουσιοδοτήσεις του έργου, ενώ ο κ. Μακρίδης από τη «Νέα Εποχή» τόνισε ότι το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί γιατί αφορά την τουριστικότερη περιοχή του δήμου.

Απαντώντας ο κ. Ντούρος τόνισε ότι μέχρι το Πάσχα πιθανότατα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στην πλατεία της Παραλίας ενώ σε ότι αφορά το θέμα των αρμοδιοτήτων για τις υπόλοιπες εργασίες, επεσήμανε ότι την Κυριακή υπήρξε μια συνάντηση με τον Λιμενάρχη όπου διευκρινίστηκαν οι συνθήκες και το επόμενο διάστημα θα δρομολογηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Δημοτικό Συμβούλιο Κεντρική Πλατεία Παραλίας Δημήτρης Ντούρος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top