Κυριακή 16 Ιουν 2019 18:30      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΤΟ – ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Επιτυχημένη η συμμετοχή σε δράση Εθελοντισμού Πιερίας

Τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Κατερίνης συμμετείχαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στη δράση «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος» καλύπτοντας βάρδιες στο φυλάκιο της Πλάκας Λιτοχώρου.

«Σε μια εξαιρετική τραγική συγκυρία φέτος το καλοκαίρι τα μέλη της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης αλλά και κορυφαία κομματικά στελέχη του κόμματος συμμετείχαμε στη δράση κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου σε καθορισμένες ημερομηνίες. Σκοπός μας να ευαισθητοποιήσουμε και ταυτόχρονα να υπενθυμίσουμε το σπουδαίο μήνυμα της εθελοντικής πυροπροστασίας»,  επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας  και τόνισε πως «ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί μπορούμε  να συμβάλλουμε  καθοριστικά για να μη θρηνήσουμε ποτέ ξανά ανθρώπινες ζωές   και να μη ζήσει ο τόπος μας ποτέ ξανά τον εφιάλτη των δασικών πυρκαγιών».

Στη δράση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας, τα μέλη της Δημ.Τ.Ο. Κώστας Περτσικάπας, Έλλη Νανίτσου, Ναουμ Ευαγγελόπουλος, Παναγιώτης Καρακούσης,  Κώστας Χατζουρίδης, Γιάννης Μελέτης, Γιώργος Αγιαννίτης.

ΔΗΜΤΟ Εθελοντισμός

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top