Πέμπτη 28 Ιαν 2021 14:49      

Δίπλα στους Ασθενείς με Καρκίνο - Το Ίδρυμα "Διονύση Πασχάλη" (Φωτό)

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, στα γραφεία του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κατερίνης Ν. Πιερίας «Η Αγία Αικατερίνη», στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, η παραλαβή της δωρεάς του Κοινωφελούς Ιδρύματος “Διονύση Α. Πασχάλη”, προς το σύλλογο και τους ασθενείς με καρκίνο της Πιερίας. 

Το Κοινωφελές Ίδρυμα “Διονύση Α. Πασχάλη”

Το Κοινωφελές ίδρυμα “Διονύση Α. Πασχάλη”, δείχνοντας για μία ακόμη φορά έμπρακτα τις κοινωνικές του ευαισθησίες και την βούληση να προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη, ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Δ.Σ. του συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας, προσφέροντας ηλεκτρονικό εξοπλισμό με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργίας του Συλλόγου και υγειονομικό υλικό προκειμένου να υποστηρίξει τη δράση του στον τομέα της κατ οίκον νοσηλείας και με τον τρόπο αυτό να συνδράμει στην ανακούφιση των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους.

Η τετραμελής αντιπροσωπία του Ιδρύματος, με επικεφαλής τον Διευθυντή του Β’ Χημειοθεραπευτικού Ογκολογικού Τμήματος του Θεαγενείου, Ογκολόγο Παθολόγο Dr Παρίση Μακραντωνάκη και την Νομική Σύμβουλο του Ιδρύματος κα Ιωάννα Παπαδιαμαντή, καθώς και τους  δικηγόρους του νομικού τμήματος κ. Ιωάννη Παρασκευόπουλο και κα. Πωλίνα Ορφανού, μετέφεραν τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου κου Διονύση Πασχάλη και ενημέρωσαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ότι η δωρεά στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Κατερίνης «Η Αγία Αικατερίνη» αποτελεί τη συνέχεια της διαρκούς στήριξης του Προέδρου στα πλαίσια της βοήθειας στο συνάνθρωπο καθώς και των πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται, με στόχο την ουσιαστική στήριξη,  των συνανθρώπων μας που πάσχουν από καρκίνο και δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής τους, αλλά και τις οικογένειές τους.

Παράλληλα ο κος Μακραντωνάκης, τόνισε ότι με την παρουσία του θέλει να αναδείξει την σημασία που δίνει στο έργο και τις προσπάθειες του Συλλόγου μας το Ίδρυμα Διονύση Πασχάλη και να εγκαινιάσει ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας με στόχο την βελτίωση της πρόσβασης των καρκινοπαθών της Πιερίας, στις υπηρεσίες υγείας που έχουν ανάγκη, δηλώνοντας ότι θα είναι πάντα στο πλευρό μας, για να βοηθήσει κάθε ασθενή που το χρειάζεται.

O Σύλλογος Καρκινοπαθών 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας «Η Αγία Αικατερίνη», με ιδιαίτερη χαρά, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κο Διονύση Πασχάλη, για την τόσο σημαντική προσφορά του, η οποία έχει πολλαπλάσια αξία για τους ασθενείς με καρκίνο και τα μέλη των οικογενειών τους, ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας και τον διαβεβαιώνει ότι θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, υποστηρίζοντας και αναπτύσσοντας δράσεις που θα βοηθήσουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και επανένταξης στο κοινωνικό σύνολο των ογκολογικών ασθενών στην Πιερία.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Ασθενείς Καρκίνος Ίδρυμα Διονύσης Πασχάλης Συλλόγος Καρκινοπαθών Κατερίνης «Η Αγία Αικατερίνη»

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top