Δευτέρα 13 Ιουλ 2020 14:33      

Δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης για ενήλικες

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα κολυμβητικών δραστηριοτήτων στο ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο Κολυμβητήριο, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο σχεδιάζει ο Δήμος Κατερίνης.

Ειδικότερα, στο Κολυμβητήριο υλοποιείται ήδη δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης ενηλίκων, ενώ πρόκειται να υλοποιηθούν προγράμματα κινητικής αποκατάστασης,  aqua aerobic, φυσικοθεραπείας κ.α.

Παράλληλα είναι σε εξέλιξη το δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης, που υλοποιείται για τα παιδιά των σχολείων, ενώ συνεχίζονται καθημερινά οι προπονήσεις αθλητών κολύμβησης, πόλο, καταδύσεων, τριάθλου κ.α.

Ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας Θεόδωρος Παυλίδης: «H δια βίου άθληση και η ποιοτική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου των δημοτών αποτελεί διαχρονικά πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμο μας, ενώ όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης ο αθλητισμός ευεξίας είναι μία ανάγκη, μία θετική συνήθεια. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε το Κολυμβητήριο, να είναι σε χρήση για κάθε πολίτη, όλες τις ώρες λειτουργίας του».

Οι ώρες λειτουργίας

Όπως έχει ανακοινωθεί, οι ώρες λειτουργίας του Κολυμβητηρίου διαμορφώνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 13:00 έως τις 22:30, ενώ  το Σάββατο έως το μεσημέρι. Για τους ενήλικες απαιτείται δερματολογική εξέταση από γιατρό αντίστοιχης ειδικότητας, καθώς και βεβαίωση από παθολόγο και καρδιολόγο. Η ημερήσια είσοδος για το κοινό είναι 2, η μηνιαία 20 ευρώ, ενώ η μηνιαία είσοδος για 4μελη οικογένεια διαμορφώνεται σε 70 ευρώ.
 
Τέλος, τις ώρες (16:30 έως 20:30), κατά τη διάρκεια των οποίων προπονούνται οι Κολυμβητικοί Σύλλογοι, θα υπάρχει ένας διάδρομος στη μεγάλη πισίνα, ο οποίος θα είναι πάντα διαθέσιμος για το κοινό. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μεγάλη πισίνα θα μπορεί ταυτόχρονα να φιλοξενεί 50 κολυμβητές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τα προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 6974 363094 (Ορκόπουλος Ιωάννης).

ώρες λειτουργίας πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης Δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης για ενήλικες δια βίου άθληση Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top