Κυριακή 5 Ιουλ 2020 22:40      

Έφυγε από τη ζωή ο Ηρακλής Κουσιόπουλος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο γνωστός έμπορος της Κατερίνης και πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών - Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Πιερίας (ΟΕΒΕΠ) Ηρακλής Κουσιόπουλος, ο οποίος διετέλεσε γεν. γραμματέας της ΟΕΒΕΠ από το 1982 έως το 1988 και από το 1989 έως το 1996 πρόεδρος της.

Η κοινωνία της Κατερίνης  έγινε φτωχότερη χάνοντας έναν αγωνιστική της.  Ο Ηρακλής ήταν γνωστός στον παιδόκοσμο της  πόλης, με το πρώτο κατάστημα που διατηρούσε με τον αδελφό του στο κέντρο της Μεγάλου Αλεξάνδρου και στη συνέχεια με το γνωστό SNAINTER  επί της οδού Ι. Κοσμά, που μεγάλωσε γενιές και γενιές Κατερινιωτών.  

Άνθρωπος μειλίχιος ,  με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα  ταυτίστηκε  με  το επάγγελμά του, που το αγάπησε και το  προώθησε  επιχειρηματικά.  Πλήθος κόσμου τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία. Για το θάνατό του συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε ο ΟΕΒΕΠ.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ  
ΗΡΑΚΛΗ ΚΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΥ

 
Ο αγαπητός αγωνιστής, πραγματικός συνδικαλιστής που έδωσε με περισσή αξιοπρέπεια μάχες κατά την διάρκεια της θητείας του 
από την θέση του γεν. γραμματέα και στην συνέχεια του προέδρου της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΒΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ,  

κ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ έφυγε από την ζωή .  

Ζωή γεμάτη με κοινωνικούς αγώνες ,συνειδητής και ανιδιοτελούς προσφοράς μέσα από τις γραμμές του επαγγελματικού συνδικαλισμού κινήματος. 

Διετέλεσε γεν. γραμματέας της ΟΕΒΕΠ από το  1982 εως το 1988 και από το 1989 εως το 1996 πρόεδρος. Η φυσική απουσία του θα είναι αισθητή, όμως στη μνήμη μας θα είναι πάντα ζωντανή η δράση του και η στάση ζωής του.

Το Διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη καθώς 
και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ

                                               Το Διοικητικό συμβούλιο της
    ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Θάνατος Ηρακλής Κουσιόπουλος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top