Παρασκευή 25 Μάιος 2018 19:43      

"Έφυγε" πρόωρα ο Σάκης Παππάς

Ένας ιδιαίτερα αγαπητός και δραστήριος συμπολίτης μας, ο  Διονύσης (Σάκης) Παππάς, «έφυγε» από κοντά μας ξαφνικά, σε ηλικία μόλις 54 ετών, σκορπώντας θλίψη και οδύνη στην Πιερική κοινωνία. 

Δυσαναπλήρωτο το κενό για την σύζυγο και τα δυο παιδιά του. Μεγάλη η απώλεια του για τους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα και ιδιαίτερα για τους καπνοπαραγωγούς ο θάνατος του πρώην προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Παλιόστανης του δήμου Πύδνας – Κολινδρού και Προέδρου του Αγροτικού Καπνικού Συνεταιρισμού Πιερίας. 

Γενναιόδωρος σε αισθήματα, ευγενής, με χιούμορ και χαμόγελο, με έναν καλό λόγο για όλους, είχε πάντα καλή διάθεση για κάθε άνθρωπο και κατάσταση που αντιμετώπιζε.

Η τοπική κοινωνία  νιώθει συγκλονισμένη,  που έχασε έναν αγωνιστή, που άφησε το δικό του στίγμα στην αγροτική κοινότητα της Πιερίας δίνοντας απλόχερα την βοήθειά του, όπου και όταν αυτή του ζητήθηκε . 

Η κηδεία έγινε την Κυριακή στην Παλιόστανη, στο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, παρουσία πλήθους κόσμου, που έσπευσε να πει το τελευταίο αντίο στον Σάκη Παππά. 

Σάκης Παππάς Θάνατος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top