Τετάρτη 15 Ιουλ 2020 9:02      

Έγινε η κοπή της βασιλόπιτας στα γραφεία των Μελανόλευκων

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση στην οποία κυριάρχησε το οικογενειακό «μελανόλευκο» κλίμα με ενότητα και αισιοδοξία οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πιερικού «Σ.Φ.Π. Μελανόλευκοι» PIERIKOS CLUB KATERINI έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στους χώρους του συνδέσμου στην Κατερίνη. 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι αρχηγοί της ομάδας του Πιερικού που εκπροσώπησαν την ανδρική ομάδα, πρώην και νυν παράγοντες και προπονητές που πέρασαν από τον Πιερικό, μέλη της διοίκησης του Πιερικού, μέλη του ΣΦΙΠ, δημοσιογράφοι, μέλη και φίλοι του συνδέσμου. 

Η εκδήλωση είχε επετειακό χαρακτήρα καθώς ο σύλλογος που αποτελεί το μοναδικό σύνδεσμο του Πιερικού με δικά του ανεξάρτητα γραφεία έκλεισε έντεκα χρόνια ενεργής και σταθερής πορείας και υποστήριξης προς το σύλλογο.

Ο πρόεδρος των ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς επίσης και τους χορηγούς που στηρίζουν τόσα χρόνια τον σύνδεσμο και είναι αρωγοί στις δράσεις και όλους τους φιλάθλους που πιστεύουν στην ιδέα του Πιερικού  και είναι κοντά στον σύνδεσμο που κρατάει τη φλόγα αναμμένη για έντεκα χρόνια για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. 

Συγχαρητήρια για τα πλούσια εδέσματα που ετοίμασε ο σύνδεσμος και σε όσους προσέφεραν καταπληκτικά εδέσματα. 

Ο τυχερός της βραδιάς που πέτυχε το φλουρί της Βασιλόπιτας είναι ο Διονύσης Καραδήμος που κέρδισε μια κάρτα διαρκείας στα VIP του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης. 

 

Κοπή βασιλόπιτας Μελανόλευκοι

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top