Δευτέρα 16 Ιουλ 2018 4:05      

Εγκαίνια της Εμποροπανήγυρις Αιγινίου

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και για 91 συνεχόμενα χρόνια, 9 χρόνια περισσότερο από ότι η Έκθεση Θεσσαλονίκης, με την παρουσία όλων των αρχών έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρις Αιγινίου.

Συνεχίζοντας την παράδοση τόσων χρόνων, το πανηγύρι του Αιγινίου αποτελεί και φέτος εμπορικό γεγονός. Σήμερα  που μεγάλες πόλεις δυσκολεύονται  και περιορίζουν το χρόνο λειτουργίας μιας παρόμοιας εμπορικής έκθεσης, το Αιγίνιο, όπως και μερικές ακόμα πόλεις, χωρίς να είναι πρωτεύουσες ξεχωρίζουν. Άγνωστο ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας τους, γεγονός παραμένει ότι συγκεντρώνουν  τους φαν τους από τη γύρω περιοχή και για αυτό το περιορισμένο χρονικό διάστημα μονοπωλούν το ενδιαφέρον. 

Παρόντες λοιπόν στα εγκαίνια ο Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος, ο οποίος τέλεσε τα εγκαίνια, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Χάρης Τζαμακλής, Αστέριος Καστόρης, Μπέτυ Σκούφα, ο βουλευτής της Ν.Δ Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Κατερίνης Ανέστης Μυστρίδης,  σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, οι πρώην δήμαρχοι Ευάγγελος Πολύζος και Βασίλης Κόντος, περιφερειακοί σύμβουλοι, πολιτευτές και άλλοι.  

Εμποροπανήγυρη Aιγινίου 2017 Εγκαίνεια

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top