Τετάρτη 16 Ιαν 2019 3:57      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εγκαινιάστηκε το γραφείο του Ψυχολόγου – ψυχοθεραπευτή Φοίβου Χαριτόπουλου.

Στη σεμνή τελετή την οποία ευλόγησε ο ιερομόναχος Μακάριος Παπαμιχαήλ από τη Μονή Αγίου Διονυσίου, παραβρέθηκαν φίλοι, συγγενείς και πελάτες του νέου ψυχολόγου.

Ο Φοίβος Χαριτόπουλος είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. 

Μιλώντας στους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή των εγκαινίων είπε: 

«Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον Πανοσιολογιότατο Ιερομόναχο Μακάριο Παπαμηχαήλ της Μονής Αγίου Διονυσίου Λιτοχώρου, με τον οποίο τυχαίνει να συνεργαζόμαστε κιόλας στον Ξενώνα Συμβουλευτικής Υποστήριξης Εθισμένων «Μεταμόρφωση», που εκπροσώπησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Πλαταμώνος και Κατερίνης κ. Γεώργιο και τέλεσε αυτόν τον αγιασμό, τους αξιότιμους Βουλευτές, τους συνεργάτες μου, τους Ιατρούς και συναδέλφους Ψυχολόγους και όλους εσάς που με τιμήσατε με την παρουσία σας στα εγκαίνια του γραφείου μου.  

Ο απολογισμός της φετινής χρονιάς εύχομαι να γίνει οδηγός και να αποτελέσει έμπνευση για την προσωπική μας ανάπτυξη και ψυχική μας υγεία, για την νέα χρονιά που έρχεται. Τέλος, εύχομαι να συμβάλλω και εγώ σε αυτό μέσα από την επιστήμη μου σε όσους το έχουν ανάγκη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Χαριτόπουλος Εγκαίνεια

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top