Τετάρτη 22 Μάιος 2019 13:46      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γανόχωρας: Ένα πρότυπο έργο για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες

Επειδή κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Δήμαρχος έκανε έργα μόνο στα δύο πρώτα χρόνια της θητείας του, θα αναφέρω  το  Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γανόχωρας, το οποίο ολοκληρώθηκε το 2015 και αποτελεί ένα κόσμημα για την περιοχή αλλά και για το Δήμο Κατερίνης.

Ο  Δήμος  Κατερίνης, παρά τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα, ενισχύει  με όλες τις δυνάμεις του, την αξιοπρεπή λειτουργία των σχολείων, καθώς πιστεύει  στην καθοριστική συμβολή τους, για την μελλοντική πορεία του τόπου. Επενδύοντας σταθερά στην Παιδεία με σοβαρότητα, με σχεδιασμό, με προγραμματισμό στηρίζει  την εκπαιδευτική διαδικασία. Παράλληλα, καταβάλλει  κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου η παρατεταμένη οικονομική κρίση, να έχει  τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις στον καθημερινό αγώνα, για να κρατήσει το επίπεδο της εκπαίδευσης όσο γίνεται ψηλότερα.

Ταυτόχρονα, η λειτουργία του πρότυπου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης στη Γανόχωρα, καλύπτει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών με ειδικές ικανότητες και συμβάλει απτά στην κοινωνική τους ένταξη. Πρόκειται για σχολικό κτίριο ειδικά κατασκευασμένο, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες μαθητών με αναπηρίες.

Αποτελεί διαχρονική δέσμευση απέναντι στους νέους πολίτες μας, ότι ο Δήμος θα είναι κοντά τους, για να τους στηρίξει  και να τους  δώσει  την ευκαιρία να αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία που τους παρέχεται για μάθηση και δημιουργία. Είναι υποχρέωση όλων μας και αυτό θα επιδιώξει να κάνει. Έπεται συνέχεια…

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ – ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ
ΚΙΝ : 6947445343
Email : kateriniwths34@gmail.com

 

Γανόχωρα Άρθρα απόψεις

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top