Κυριακή 24 Ιουν 2018 23:14      

Είχε... προτίμηση στις κούτες τσιγάρων - Εξιχνίαση κλοπών στην Κατερίνη

Η συστηματική και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, οδήγησε στην εξιχνίαση 8 περιπτώσεων κλοπών από το εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων σε περιοχές της πόλης της Κατερίνης.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος ενεργώντας από τον Αύγουστο του προηγούμενου έτους και χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία αφαίρεσε από 8 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας καταστηματαρχών της περιοχής, κούτες που περιείχαν τσιγάρα.

Πιο αναλυτικά, ο 38χρονος εντόπιζε και ακολουθούσε έμφορτα οχήματα με καπνικά είδη που προορίζονταν για εμπορία τσιγάρων στην περιοχή και κατά τη στάση των οδηγών αφαιρούσε τα εμπορεύματα τους.

Σύμφωνα με τους παθόντες η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται περίπου στα 5.300 ευρώ, τα οποία πούλησε σε τρίτους αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.
Σημειώνεται ότι ο 38χρονος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Κλοπές τσιγάρων Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης Σύλληψη

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top