Δευτέρα 23 Ιουλ 2018 4:48      

Εκδήλωση για τον Μακεδονικό Αγώνα και τους Βαλκανικούς Πολέμους

Ο Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης «Παναγία Σουμελά» και το «Δίκτυο Προβληματισμού & Δράσης για την Πιερία μας» διοργανώνουν, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19.00 στην «Αστική Σχολή Κατερίνης» (πρώην 1ο Δημοτικό Σχολείο), επετειακή εκδήλωση με θέμα: «Ο Μακεδονικός Αγώνας & οι Βαλκανικοί Πόλεμοι».  

  Ομιλητές θα είναι οι κύριοι: Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, Δικηγόρος, Δημοσιογράφος,  Βουλευτής Θεσσαλονίκης και Αθανάσιος Καραθανάσης, Ομ. Καθηγητής Α.Π.Θ., Πρ. Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Την εκδήλωση συντονίζει ο Δικηγόρος & Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης Αθανάσιος Λιακόπουλος.  Παράλληλα, θα γίνει και η παρουσίαση του Βιβλίου του κ. Γκιουλέκα «Ο ΜAΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ – Από τις εφημερίδες της εποχής». 

  Να σημειωθεί ότι στους χώρους της «Αστικής Σχολής Κατερίνης», από τις 14 έως 16 Οκτωβρίου 2017, θα φιλοξενείται έκθεση φωτογραφίας για τους Βαλκανικούς Πολέμους  1912-1913  με υλικό του  Ποντιακού  Συλλόγου Κατερίνης «Παναγία Σουμελά», από το αρχείο του Ευτύχιου Τσακπουνίδη. Ώρες λειτουργίας έκθεσης 10.00 – 14.00 & 18.00 – 21.00. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Βαλκανικοί Πόλεμοι Πρόσκληση Ποντιακός Σύλλογος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top