Σάββατο 4 Ιουλ 2020 23:52      

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ: «Παιδεία- οδική ασφάλεια- τροχαία ατυχήματα»

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ – ΟΜΙΛΙΩΝ

«Παιδεία- οδική ασφάλεια- τροχαία ατυχήματα» ήταν το αντικείμενο της θεματικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι από τον τομέα Δικαιοσύνης και Δημόσιας Ασφάλειας και τον τομέα Παιδείας της ΝΟΔΕ Πιερίας στην αίθουσα του Επιμελητήριου Πιερίας.

Οι ομιλητές

Ομιλητές ήταν η Γ.Γ του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Αναστασία Γκίκα, ο Αναστάσιος Μαρκουίζος ή αλλιώς όπως είναι γνωστός «Ιαβέρης) και ο Διοικητής της Τροχαίας Κατερίνης Γιώργος Πουτουρίδης. Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Πιερίας Φ. Μπαραλιάκος, Α. Μάνη – Παπαδημητρίου, Σ. Χιονίδης, η αντιπεριφερειάρχης Σ. Μαυρίδου, ο υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ Κ. Χρίστογλου, εκπρόσωποι φορέων.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μπάμπης Μπρουσκέλης, η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να πλησιάσει την κοινωνία με παρεμβάσεις σε θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τον πολίτη.

«Σκοπός αυτής νέας λειτουργίας στη ΝΟΔΕ είναι να αποκατασταθεί η σχέση εμπιστοσύνης που είχε διαρραγεί τα προηγούμενα χρόνια μεταξύ της κοινωνίας και της κομματικής οργάνωσης.Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να ξεφύγουμε από το στερεότυπο κομματικό πλαίσιο λειτουργίας που ίσχυε τόσα χρόνια και ψηλαφίσουμε τα κοινωνικά προβλήματα. Έτσι θα είμαστε πιο χρήσιμοι στους πολίτες και στην κοινωνία», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε χθες με αυτή την εκδήλωση, ένας κύκλος εκδηλώσεων – ομιλιών με θέματα της καθημερινότητας, με το πρώτο να αφορά τα τροχαία ατυχήματα.

ΝΟΔΕ Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top