Πέμπτη 16 Ιουλ 2020 15:42      

Εκδήλωση του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ήταν καταπληκτική και μοναδική η εκδήλωση που πραγματοποίησε το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, την Κυριακή στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου, με την υποστήριξη του δήμου Δίου Ολύμπου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. 

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης του παιδιού και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετείχαν, η πολυμελής Ορχήστρα Νέων Δίου, οι χορωδίες των Δημοτικών Σχολείων Βροντούς και 2ου Λιτοχώρου, οι ερμηνευτές Φιλιώ Σέρβου, Δήμητρα Αντωνακούδη, Βασίλης Τσαχουρίδης, Δωροθέα Καραμούζα, Αλεξάνδρα Καρυπίδου, ενώ διάβασαν στίχους οι ηθοποιοί  Γιώργος Χανδόλιας, Ιωάννα Σούκου και Κατερίνα Ζιακούλη. 
Διηύθυνε ο μαέστρος Νίκος Πατρής.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν, εκ μέρους του δήμου, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Καλαιτζής, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου, Τζωρτζ ίνα Γαβριηλίδου, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Γεωργίου, η ψυχολόγος του Χαμόγελου του Παιδιού Ειρήνη Σαργκούνη και η βουλευτής Μπέτυ Σκούφα. Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου Γρηγόρης Παπαχρήστος.

 

2ο Δημοτικό Λιτοχώρου Εκδήλωση Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου Το Χαμόγελο του Παιδιού

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top