Τρίτη 25 Σεπ 2018 15:44      

Εκλογές Κεντροαριστερά: Εντυπωσιακή η συμμετοχή των πολιτών στα εκλογικά κέντρα

Η συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου της Κεντροαριστεράς ήταν το μήνυμα που δόθηκε χθες , ενώ από όλα τα επιτελεία εκφράστηκε η ικανοποίηση για τη ν ανταπόκριση των πολιτών.

Εντυπωσιακή συμμετοχή  στην Κατερίνη

Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι η συμμετοχή εκτοξεύθηκε σε πάνω από 100.000, σε αρκετά εκλογικά τμήματα εστάλησαν επιπλέον ψηφοδέλτια για να καλύψουν τη ζήτηση. Από τις 6πμ έφθασαν στα εκλογικά κέντρα οι πρώτοι εθελοντές και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών. Η διαδικασία ξεκίνησε ομαλά στο 90% των εκλογικών τμημάτων ενώ σχεδόν το σύνολο είχε ανοίξει μέχρι τις 9.30πμ.

Η συμμετοχή ήταν το ίδιο ικανοποιητική και στην Πιερία όπου οι πολίτες πήγαν να ψηφίσουν σχηματίζοντας ουρές όπως στην Εκάβη και στο Εργατικό Κέντρο, δυο από τα εκλογικά τμήματα του δήμου Κατερίνης. Η διαδικασία κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα Οι κάλπες άνοιξαν όπου υπήρχαν τουλάχιστον δύο εκπρόσωποι υποψηφίων αρχηγών.

Δικαίωμα ψήφου είχαν  όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Ο κάθε πολίτης ψήφιζε  σε όποιο εκλογικό κέντρο βρισκόταν κοντά του, με ταυτότητα ή διαβατήριο και πληρώνοντας τρία ευρώ. Κάλπες, ψηφοδέλτια και σφραγίδες βρέθηκαν από προχθες στα χέρια των υπευθύνων και κλειδώθηκαν στα εκλογικά κέντρα

Εκλογές Κεντροαριστερά εκλογικά κέντρα Πολίτες

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top