Κυριακή 28 Φεβ 2021 4:58      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκλογές στον ΟΡΦΕΟ - Ποιοι εξελέγησαν

«Το έργο που κάναμε επικροτήθηκε και αυτό φάνηκε στις εκλογές» επεσήμανε σε δηλώσεις του ο απερχόμενος πρόεδρος του Φεστιβάλ Ολύμπου Γρηγόρης Παπαχρήστος. Στην πρόσφατη γενική συνέλευση του Φεστιβάλ η οποία είχε όπως είπε ο κ. Παπαχρήστος την μεγαλύτερη συμμετοχή που ο ίδιος θυμάται σηματοδότησε και την αλλαγή που επήλθε τα τελευταία χρόνια με τον εμπλουτισμό των εκδηλώσεων αλλά και το άνοιγμα στην κοινωνία και τους φορείς. 

Η φετινή διοργάνωση 

Στη φετινή διοργάνωση τιμώμενη χώρα θα είναι η Τσεχία όπως είπε ο κ. Παπαχρήστος και τόνισε ότι ήδη έχει γίνει μεγάλη προετοιμασία . «όλα τα μεγάλα σχήματα της μουσικής και του θεάτρου θέλουν να ενταθούν στο φετινό πρόγραμμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό, αφού καλούμαστε πλέον να επιλέξουμε και όχι να αναζητήσουμε» επεσήμανε. 

Προσέγγιση στους νέους 

Επιπλέον οι  φετινές εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν εκδηλώσεις για τους νέους σε μια προσπάθεια όπως εξήγησε ο κ. Παπαχρήστος να προσεγγίσουν τη νέα γενιά μέσω της μουσικής των παραστάσεων και γενικά της τέχνης.

Στήριξη συνεργασίες 

Ο κ. Παπαχρήστος ευχαρίστησε επίσης όλους όσους στηρίζουν  τον θεσμό επιχειρήσεις, ιδιώτες και φορείς, ενώ σχολιάζοντας την απουσία συνεργασίας με τον δήμο Κατερίνης εξέφρασε την πεποίθηση  ότι τα όποια εμπόδια δημιουργήθηκαν υα ξεπεραστούν . «Έχουμε τη διάθεση και στο πρόγραμμα μας να κάνουμε πολλά πράγματα μέσα στην πόλη και είναι κρίμα να μην συμμετέχει  ο δήμος . Θέλω να πιστεύω, επειδή και ο κόσμος και τα μέλη του φεστιβάλ το απαίτησαν , ήλθε και ο δήμαρχος όμως στη γενική συνέλευση και αυτό σημαίνει ότι κάτι ξεκινά. Από μένα θα υπάρξει μια προσπάθεια προσέγγισης εάν είμαι πρόεδρος» κατέληξε ο κ. Παπαχρήστος.  

Τα αποτελέσματα των εκλογών 

Ψήφισαν 126 ΜΕΛΗ :
ΠΕΡΙΚΛΗΣ XATZHΓIANNHΣ 90
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠAΠAXΡHΣTOΣ 83
ΧΑΙΔΩ ΠAΠAXATZH 82
ΖΑΦΕΙΡΩ KOYΣIOΠOYΛOY 81
ΝΙΚΟΣ ΠAΣXAΛOYΔHΣ 71
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣAMAΛHΣ 69
ΠΛΑΤΩΝ TAΣXOYNIΔHΣ 65
ΟΔΥΣΣΕΑΣ MANΩΛOΠOYΛOΣ 59
ΝΙΚΟΣ ΛAKAΣAΣ 58

Το επόμενο διάστημα θα συνεδριάσει το νέο διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να γίνει η κατανομή των αξιωμάτων. 

Γρηγόρης Παπαχρήστος ΟΡΦΕΟ Εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top