Κυριακή 25 Αυγ 2019 1:22      

" Ελευθέρια 2016": Συγκομιδή 3 μεταλλίων αθλητών Ιστιοπλοΐας του ΝΟΚΑΤ

Η  συμμετοχή του αθλητών του Τμήματος Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης  στους Ιστιοπλοϊκούς αγώνες « Ελευθέρια 2016», που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου, επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία των ίδιων των αθλητών αλλά και γενικότερα του Τμήματος.

Από τους αγώνες της Θεσσαλονίκης οι αθλητές του ΝΟΚΑΤ γύρισαν στην Κατερίνη με 3 μετάλλια.

Ο Ευάγγελος Βαρμπένης στην κατηγορία LASER 4.7 κέρδισε τη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των ανδρών και την θέση και το αργυρό μετάλλιο στη γενική .

Η Είρηνη –Ιωάννα Πετρίδου στην κατηγορία LASER RDL κέρδισε τη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των γυναικών και την θέση στη γενική .

Πολύ καλή η παρουσία του Ψωμιάδη Ιωάννη στην κατηγορία LASER 4.7  καταλαμβάνοντας τη θέση στην κατηγορία των ανδρών και την θέση στη γενική .

Αγώνων συνέχεια για τους αθλητές ιστιοπλοΐας στο προσεχές Σαββατοκύριακο στους αγώνες που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμαριάς.

Το Δ.Σ. του ΝΟΚΑΤ, συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή , χαίρεται μαζί τους βλέποντας τους κόπους και τις προσπάθειες τους να ανταμείβονται με την πολύ καλή τους παρουσία.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top