Παρασκευή 22 Ιαν 2021 13:44      

Ενας λογαριασμός ΔΕΗ ανά έτος για όσους έχουν αγροτικό τιμολόγιο

Ένα λογαριασμό στο τέλος Σεπτεμβρίου θα λαμβάνουν από εδώ και στο εξής οι πελάτες με αγροτικό τιμολόγιο, βάζοντας τέλος στους λογαριασμούς ρεύματος μέσα στην καλλιεργητική περίοδο. Αυτό αποφασίστηκε κατά τη συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, με τον πρόεδρο της ΔΕΗ, Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, και το γενικό διευθυντή Εμπορίας, Ιωάννη Κατάκη.

Έπειτα από αυτήν την απόφαση η εξόφληση των λογαριασμών της ΔΕΗ θα γίνεται αφού έχουν πληρωθεί οι αποζημιώσεις και οι πωλήσεις προϊόντων. Με αυτόν τον τρόπο θα καλυφθεί ένα πάγιο αγροτικό αίτημα, καθώς αυτή η ενέργεια θα δώσει περισσότερη οικονομική ρευστότητα στους αγρότες για την κρίσιμη καλλιεργητή περίοδο.

Από την πλευρά του, ο κ. Κόκκαλης ευχαρίστησε τη διοίκηση της ΔΕΗ λέγοντας ότι «υιοθέτησε την πρότασή μου να μην εκδίδονται λογαριασμοί αγροτικού ρεύματος κατά τη διάρκεια της θερινής καλλιεργητικής περιόδου, κατανοώντας τη σπουδαιότητα αυτής της μεταβολής για τους αγρότες στην πλέον κρίσιμη παραγωγική φάση». 

Συμπλήρωσε πως «πολλές φορές τα προβλήματα δε χρειάζονται τίποτε περισσότερο για να λυθούν από κοινή λογική, επαφή με την κοινωνία και προπαντός διάθεση για δουλειά και προσφορά» και παράλληλα δεσμεύτηκε ότι θα «συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά προς αυτή την κατεύθυνση, με μοναδικό γνώμονα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των αγροτών».  

Λογαριασμός ΔΕΗ Αγροτικό Τιμολόγιο Αγροτικά

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top