Κυριακή 24 Φεβ 2019 3:31      

Ενημερωτική Εκδήλωση: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης καλλιέργειας ακτινιδιάς

Η επιχείρηση αγροτικών εφοδίων και υπηρεσιών ΓΙΑΛΕΝΙΟΣ AGRO ( μία απ΄ τις τρεις πιο παλιές επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα - 1949)οργάνωσε μια πολύ σημαντική συνάντηση διάχυσης γνώσης με τους καλλιεργητές Ακτινιδιάς της περιοχής.
Πάνω από 150 καλλιεργητές (πελάτες και μη της ΓΙΑΛΕΝΙΟΣ AGRO) παρακολούθησαν την πρωτοποριακή αυτή εκδήλωση που έλαβε χώρα την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα του Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου Εκάβη.

Ο Πρόεδρος της επιχείρησης κ. Μάκης Γιαλένιος άνοιξε την εκδήλωση, εξηγώντας γιατί το θέμα είχε σχέση με το φυτό της Ακτινιδιάς και όχι το Ακτινίδιο. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με του ανθρώπους της ΓιαλένιοςAGRO, η προστιθέμενη Αξία παράγεται μέσα πρώτα μέσαστο χωράφι. Υγιείς φυτείες Ακτινιδιάς οδηγούν σε καρπούς υψηλής αξίας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο λόγος δόθηκε κατόπιν στον Γεωπόνο, Διευθυντή της ORA ACADEMY (μέλους της ORA SERVICES) κ. Άγγελο Κεφάλα, ο οποίος και ανάλυσε το κρίσιμο θέμα της ισορροπίας των ορμονών. Σύμφωνα με την επιστήμη της  Φυσιολογίας του Φυτού, και με βάση τα διάφορα πειραματικά δεδομένα, η σωστή διαχείριση των φυτών της Ακτινιδιάς στα διάφορα στάδια ανάπτυξης μπορεί να αποφέρει την αποφυγή stress και να δώσει φυτά γεμάτα υγεία έτοιμα να ανταπεξέλθουν σε υψηλές παραγωγές. Οι λύσεις που προέρχονται απ΄την Τεχνολογία Stoller® καθώς και τα εξειδικευμένα προϊόντα της εταιρείας STOLLER USA ημπόρει να αποφέρουν την πολυπόθητη ισορροπία.


Κατόπιν ο κύριος Γιαλένιος παρουσίασε το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Διαχείρισης της Ακτινιδιάς που προσφέρει η επιχείρησή του τόσο με τα κοκκώδη λιπάσματα της γνωστής εταιρείας HAIFA και συμπληρωματικά με τα προϊόντα Stoller®, ¨όσο και με την τεχνογνωσία των Γεωπόνων της επιχείρησης που επισκέπτονται τα χωράφια των παραγωγών.
Οι επενδύσεις που έχει ήδη προχωρήσει η ΓΙΑΛΕΝΙΟΣAGRO έχουν να κάνουν τόσο σε Τεχνολογία, όσο και σε νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που φιλοξενούν εξειδικευμένο εξοπλισμό αλλά και Ανθρώπινο Γεωπονικό δυναμικό.


Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις απ΄τους παραγωγούς και απαντήσεις από τους κκ. Μάκη Γιαλένιο, Άγγελο Κεφάλα αλλά και του κ. Σωτήρη Παπαρώσσου , Γεωπόνου της εταιρείας ΕΛΤΟΝ (αντιπροσώπου των λιπασμάτων της HAIFA).
Τέτοιες εκδηλώσεις λείπουν από το χώρο και βοηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση ήταν το μήνυμα που μοιράστηκαν πολλοί απ τους συμμετέχοντες κατά τι κλείσιμο της εκδήλωσης
Στελέχη της γνωστής εταιρεία TROPOS Branding κάλυψαν την εκδήλωση φωτογραφικά, βιντεοσκοπικά αλλά και μέσω γνωστών social media.

Αγροτικά Γιαλένιος Agro Εκάβη Μάκης Γιαλένιος Άγγελος Κεφάλας HAIFA TROPOS Branding καλλιεργητές Ακτινιδιάς

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top