Δευτέρα 25 Μαρ 2019 12:03      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πιερίας: "Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR)"

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του, διοργανώνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ενημερωτική και επίκαιρη εκδήλωση την Τετάρτη 7 Μαρτίου και ώρα 19:00 στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου (1ος όροφος), με θέμα : «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR): Προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα».

Η εκδήλωση 

Το πολύ επίκαιρο θέμα αφορά στο νέο καθεστώς προστασίας δεδομένων ‘General Data Protection Regulation’, το οποίο θα εφαρμοστεί  από το Μάιο του 2018, με αλλαγές που θα επηρεάσουν κάθε οργανισμό και εταιρία στην Ευρώπη. O Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών, θα εφαρμοστεί άμεσα, σε όλους τους οργανισμούς και επιχειρήσεις των κρατών μελών από τις 25/5/2018.

Οι επιχειρήσεις  

Στην εκδήλωση, θα δοθεί έμφαση στους τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το θέμα και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που αφορούν τη λειτουργία τους, τους τρόπους επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, την υλοποίηση δράσεων προβολής κ.λπ..

Ο ομιλητής 

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι o κ. Παναγιώτης Γ. Οικονόμου, Managing Partner της εταιρίας συμβούλων STEP (Strategy, Technology & Planning).
Μετά την εισήγηση του κ. Οικονόμου θα υπάρξει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων για συζήτηση.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Επιμελητήριο Πιερίας Επιχειρήσεις Εκδήλωση

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top