Τρίτη 29 Σεπ 2020 1:38      

Ενημερωτική συνάντηση των τραπεζοϋπάλληλων στην Κατερίνη

Κλιμάκιο της ΟΤΟΕ αποτελούμενο  από το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Νάκο Βάϊο και το μέλος της Διοίκησης Αρβανίτη Γιώργο, βρέθηκε  στη Κατερίνη στο πλαίσιο σχετικής απόφασης του Γενικού Συμβουλίου, με σκοπό την ενημέρωση των Τραπεζοϋπαλλήλων του Νομού.

Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση , ο κλάδος των τραπεζοϋπαλλήλων,  για άλλη μια φορά προσπαθεί να διευρύνει τα οικονομικά και εργασιακά του δικαιώματα, να προστατεύσει την απασχόληση και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της κρίσης, σε ένα δύσκολο περιβάλλον τόσο για την οικονομία όσο και για το τραπεζικό σύστημα.
Αγωνιστική συμμετοχή των εργαζομένων 

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε το μέλος της διοίκησης κ. Αρβανίτης «στο δρόμο για την υπογραφή μιας ικανοποιητικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης. εργασίας, είναι απαραίτητη η αγωνιστική συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου μέσα από διαδικασίες ενημέρωσης και διαλόγου». Εκτός από την διεκδίκηση της νέας Κλαδικής Σ.Σ.Ε.  και την προστασία  της απασχόλησης,  συζητήθηκαν επίσης οι εξελίξεις στην οικονομία και το τραπεζικό σύστημα, καθώς και οι ενέργειες αντιμετώπισης των συνεπειών της κρίσης και των μέτρων, που πλήττουν το εισόδημα, τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα.

Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα 
Στα πλαίσια των αποφάσεων του Γενικού της Συμβουλίου, η ΟΤΟΕ διοργανώνει περιοδείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να διασφαλιστεί  όπως επισημάνθηκε, η συντεταγμένη και νικηφόρα πορεία του κλάδου.

ΟΤΟΕ

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top