Παρασκευή 20 Απρ 2018 10:05      

Ενημερωτικό υλικό και συμβουλές σε μαθητές και ενήλικες

Ενημερωτικό υλικό για θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια αλλά και την αποφυγή θυματοποιήσης των πολιτών, διανέμει τις μέρες αυτές η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας σε ειδικό περίπτερο μέσα στο χριστουγεννιάτικο πάρκο των χρωμάτων.

Το περίπτερο της Αστυνομίας λειτουργεί από αρχές Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της συνεργασίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης και του Δήμου Κατερίνης.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Αθανάσιος Μαντζούκας, το  χώρο επισκέπτονται  μεγάλος αριθμός μαθητών από σχολεία τόσο από την Πιερία, όσο και από όμορους νομούς.

«Διανέμεται έντυπο υλικό που αφορά την οδική ασφάλεια. Δίνουμε βαρύτητα σε θέματα οδικής παιδείας αλλά και αποφυγής κλοπών, διαρρήξεων και ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Παράλληλα γίνονται και δράσεις από συνάδελφους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης σε ΚΑΠΗ, γιατί οι ηλικιωμένοι αποτελούν στόχο επιτηδείων, αποσπώντας τους διάφορα χρηματικά ποσά, με το πρόσχημα δήθεν εμπλοκής κάποιου  συγγενικού τους προσώπου σε τροχαίο ατύχημα».

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας ευχαρίστησε επίσης τον Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη και το Δημοτικό Συμβούλιο για την βοήθεια που προσέφερε με την τοποθέτηση του περιπτέρου της αστυνομίας, αλλά και για τα έντυπο υλικό που διανέμουν.

Επιπλέον συνεχάρη Δημοτικό Συμβούλιο που πήρε την απόφαση, υλοποίησε και πραγματοποιεί για πρώτη φορά στην πόλη, το χριστουγεννιάτικο πάρκο των χρωμάτων, και εξέφρασε τις ευχές του για καλές γιορτές σε όλους.

Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας Πάρκο των χρωμάτων

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top