Δευτέρα 13 Ιουλ 2020 22:50      

Ένταση στην απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης (φωτογραφίες και video)

Από ένταση και προπηλακισμούς σημαδεύτηκε η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, η συμμετοχή στην οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική, τουλάχιστον σε σχέση με προγενέστερες συγκεντρώσεις.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με την ομιλία της προέδρου του Εργατικού Κέντρου Δέσποινας Κωνσταντίνου. Όταν όμως στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Πιερίας Στάθης Συμεωνίδης, μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης και άλλοι παρευρισκόμενοι, που συμμετείχαν στη συγκέντρωση, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα αποδοκιμασίας, ξεδίπλωσαν πανώ για τους "Χωρίς Μεσάζοντες" και τους "Κόντρα στο ρεύμα" σε μια κίνηση υπενθύμισης των αγώνων που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Η κατάσταση κινδύνευσε να "ξεφύγει" από τον έλεγχο, όταν κάποιοι κινήθηκαν προς την πλευρά του κ. Συμεωνίδη, ο οποίος συνέχισε να μιλά, αλλά επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Αμέσως μετά το λόγο έλαβε ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κατερίνης Θεόδωρος Τσιώτσιος, ενώ η συγκέντρωση έκλεισε με την ανάγνωση του ψηφίσματος από τη γεν. γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Χρυσούλα Ζαρκανέλα. Πορεία δεν πραγματοποιήθηκε.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι των Συλλόγων των δημοτικών υπαλλήλων, των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, του ΕΚΑΒ, των συνταξιούχων, των εργαζομένων στο τομέα της υγείας κ.α., καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέργιος Καστόρης.

Ακολουθείστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Απεργιακή συγκέντρωση Εργατικό Κέντρο Κατερίνης Προπηλακισμοί Έντονες διαμαρτυρίες
Scroll to Top