Τετάρτη 26 Φεβ 2020 17:18      

Ενθουσίασε τα παιδιά ο Χρήστος Δημόπουλος, ο αγαπημένος παρουσιαστής του "Ουράνιου τόξου"

Ο Χρήστος Δημόπουλος, ο γνωστός και αγαπημένος παρουσιαστής του "Ουράνιου Τόξου", της παιδικής εκπομπής της ΕΡΤ που έχει "μεγαλώσει" χιλιάδες παιδιά, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου στο Βιβλιοπωλείο "Νέστωρ" για να παρουσιάσει τα βιβλία του "Ο Δράκος Ναπολέων" και "Χριστούγεννα με τον Χρήστο".

Το φιλόξενο πατάρι του βιβλιοπωλείο κυριολεκτικά ξεχείλισε από μικρούς και μεγάλους φίλους του κ. Χρήστου (όπως πλέον καθιερώθηκε στη μνήμη των παιδιών), ο οποίος χάρισε απολαυστικές στιγμές στα παιδιά, που διασκέδασαν, γέλασαν και δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Ο Δράκος Ναπολέων

Το πρωί είχε βρέξει καρεκλοπόδαρα, αλλά γρήγορα βγήκε ο ήλιος, μαζί μ’ ένα υπέροχο ουράνιο τόξο… Στο διάλειμμα, ενώ όλα τα δρακάκια βγήκαν στο προαύλιο για να παίξουν στις κούνιες, το σκάμμα, τις τσουλήθρες και τις στριφογυριστές χελώνες, ο Ναπολέων κάθισε σ’ ένα παγκάκι αμίλητος. Το βλέμμα του ήταν καρφωμένο στην Ιωσηφίνα που έπαιζε κυνηγητό με τις φίλες της, την Εριέτα και τη Λουίζα. Δεν πρόσεξε τον Αρθούρο που, τρέχοντας με φόρα, ήρθε από πίσω του, του έδωσε μια με την ουρά του και τον ξάπλωσε φαρδύ πλατύ στο βρεγμένο σκάμμα! Ο Ναπολέων σηκώθηκε αργά και τίναξε τις λάσπες από πάνω του. Ο κόσμος λες και σταμάτησε για μια στιγμή να γυρίζει… Είδε όλα τα δρακάκια να έχουν σταματήσει το παιχνίδι τους και να τον παρατηρούν. Τα περισσότερα γελούσαν. Πιο πολύ όμως γελούσε ο Αρθούρος. Μόνο η Ιωσηφίνα είχε ένα θλιμμένο βλέμμα στο προσωπάκι της…

Χριστούγεννα με τον Χρήστο

Κλείνουν τα σχολειά, έρχονται οι γιορτές, ώρα για παιχνίδι! Να μια ευκαιρία να εξασκήσουμε το μυαλό και τα χέρια μας! Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε χριστουγεννιάτικες κατασκευές και δραστηριότητες, που θα σας κρατήσουν συντροφιά τις κρύες τούτες μέρες και θα σας χαρίσουν πολλές ώρες διασκέδασης. Φτιάξτε στολίδια, χιονονιφάδες, δεντράκια κι αστεράκια! Λύστε το σταυρόλεξο, αποκαλύψτε την κρυμμένη εικόνα, χρωματίστε τον Αϊ-Βασίλη, βρείτε τις διαφορές! Καμιά άλλη εποχή δεν είναι καλύτερη για να μείνουμε σπίτι και, παρέα με την οικογένεια ή τους φίλους μας, να κάνουμε κατασκευές.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook
 

Χρήστος Δημόπουλος Ουράνιο τόξο Βιβλιοπωλείο ΝΕΣΤΩΡ Παρουσίαση βιβλίου Ο Δράκος Ναπολέων Χριστούγεννα με τον Χρήστο
Scroll to Top