Πέμπτη 25 Απρ 2019 23:24      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επαγγελματίες της Παραλίας επιρρίπτουν ευθύνες στην Αιγαίου

Σε ανακοίνωση του ο σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Παραλίας Κατερίνης, κάνει λόγο για λάθος σήμανση με ευθύνη της αυτοκινητόδρομος αιγαίου, με αποτέλεσμα γη πρόσβαση στην Παραλία να γίνεται μετά κόπων και βασάνων.             
                    
Η ανακοίνωση

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στο γραφείο του συλλόγου, φτάνουν διαμαρτυρίες, από τα τουριστικά γραφεία το εξωτερικού, ότι η πρόσβαση από την εθνική οδό, (νέα είσοδος της πόλης  όπως ερχόμαστε από Θεσσαλονίκη) δεν έχει σωστή σήμανση που να προσδιορίζει με ευκολία την είσοδο για Παραλία Κατερίνης.
Συγκεκριμένα, μετά το Olympos Plaza, η πρώτη έξοδος έχει σήμανση που στέλνει για Κορινό και Παραλία,  στη δεύτερη έχει Κατερίνη και Παραλία, όμως στρίβοντας δεξιά, με την ταχύτητα που έχουν τα οχήματα, δεν προλαβαίνουν να αναληφθούν ότι για Παραλία πρέπει να πάνε ευθεία και όχι δεξιά, δεν υπάρχει και πινακίδα ---Παραλία--- για να την ακολουθήσουν, με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν για Κατερίνη και εκεί μπερδεύονται και χάνονται τα λεωφορεία.
Ο σύλλογος ζητά η αυτοκινητόδρομος αιγαίου να προβεί στην άμεση τοποθέτηση σχετικής πινακίδας που να κάνει σαφές ποια πορεία πρέπει να ακολουθήσει ο οδηγός προκειμένου να φτάσει στην Παραλία.

Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας λάθος σήμανση με ευθύνη της αυτοκινητόδρομος αιγαίου

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top