Τετάρτη 24 Ιουλ 2019 1:59      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επαλ - Εσπερινο Λύκειο Κατερίνης: Πορεία διαμαρτυρίας μαθητών εκπαιδευτικών και γονέων

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες μαζί με τους εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς για την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να  μην εγκρίνει ολιγομελή τμήματα σε ΕΠΑΛ και Εσπερινό.

Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί δεν αντιμετωπίζει μόνο η Πιερία αλλά και πολλές άλλες περιοχές. Αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών μαθητών και γονέων συναντήθηκε μετά την κινητοποίηση το μεσημέρι της Παρασκευής  με  τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κα Σκούφα, Τζαμακλή και εκπρόσωπο του κ. Καστόρη, την συντονίστρια κα Αρίσση και την αναπληρώτρια συντονίστρια κα Καλαιτζή, στους οποίους εξέθεσαν το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά μοναδικά στην ειδικότητα τους τμήματα δεν πήραν έγκριση με αποτέλεσμα οι  μαθητές να είναι στον «αέρα» και μάλιστα έχοντας ήδη φοιτήσει τις δυο προηγούμενες χρονιές στην ειδικότητα που τώρα δεν εγκρίθηκε .

Από την πλευρά τους οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκαν στο πλευρό τους και δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν ώστε να εγκριθούν όλα τα τμήματα και να ομαλοποιηθεί  η κατάσταση 

Συνάντηση ΕΠΑΛ Εσπερινό Πορεία Διαμαρτυρίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top