Τρίτη 22 Οκτ 2019 19:07      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πωλείται Kymco Downtown 350i '15 σε άριστη κατάσταση

Πωλείται Kymco Downtown 350i '15 σε άριστη κατάσταση, € 4.200

Τηλέφωνο - 6949463745

Πωλείται το scooter του τίτλου. Είναι αγορασμένο από ελληνική αντιπροσωπεία και φυσικά συνοδεύετε από την απόδειξη αγοράς.

Είναι σε άριστη κατάσταση με πλήρως ενημερωμένο βιβλίο σέρβις και τα περισσότερα χιλιόμετρα έχουν γίνει σε επαρχιακές και εθνικές οδούς.

Συνοδεύεται από βαλίτσα givi v46 βαμμένη στα χρώματα από το μηχανάκι, ζελατίνα φιμέ ermax 14cm ψηλότερη, εξάτμιση malossi, καινούργιο συμπλέκτη και καμπάνα malossi (24000χλμ) συναγερμό scorpion με αυτόματη όπλιση αφόπλιση όταν αφαιρείτε ή μπαίνει το κλειδί. Φώτα led και στις 2 σκάλες και extra υποδοχή φόρτισης στο χώρο κάτω από τη σέλλα.

Επίσης έχουν αφαιρεθεί οι υποδοχές usb που υπήρχαν στο ντουλαπάκι του τιμονιού και έχει μπει κλασική υποδοχή η οποία μάλιστα έχει μόνιμη τροφοδοσία για να μπορεί να φορτίζει μια συσκευή ακόμα και με το μηχανάκι σβηστό. Τα λάστιχα είναι αλλαγμένα το καλοκαίρι του 2018 και έχει γίνει μεγάλο σέρβις στις 20000χλμ.

Μαζί θα δώσω φυσικά τα εργοστασιακά κομμάτια που έχω(εξάτμιση ζελατίνα) όπως και κάποια ανταλλακτικά που είχα στην αποθήκη μου για μελλοντικά σέρβις

Το μηχανάκι πωλείται λόγω αγοράς μεγαλύτερου και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Δεκτός φυσικά οποιοσδήποτε έλεγχος.

Scroll to Top