Πέμπτη 3 Δεκ 2020 14:58      

Επιμελητήριο Πιερίας: Τα οικονομικά στοιχεία που αποτρέπουν την μεταφορά του Τελωνείου Κατερίνης

Το Τελωνείο Κατερίνης κατατασσόμενο στην κατηγορία των Τελωνείων Πρώτης (Α’) Τάξεως, είναι από τα μεγαλύτερα επαρχιακά τελωνεία , σε όγκο συναλλαγών, της χώρας.

Η σπουδαιότητά του οφείλεται και στην προνομιακή  γεωγραφική θέση του, λόγω της άμεσης γειτνίασης του με τον οδικό άξονα ΠΑΘΕ, την ΕΓΝΑΤΙΑ Οδό, την κεντρική σιδηροδρομική γραμμή της χώρας και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Τα κάτωθι παρατιθέμενα ποσοτικά στοιχεία του παρελθόντος έτους (2019),αποτελούν αδιά- ψευστη μαρτυρία υπέρ της αναγκαιότητας της παραμονής του στη σημερινή του έδρα.

Επιμελητήριο Πιερίας: Υπόδειγμα υπολογισμού βαθμολογίας για το πρόγραμμα ενίσχυσης μικρών & πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19

Σε συνέχεια της από 07/09/2020 ενδελεχούς ενημέρωσης των μελών μας, σχετικά με το εν επικεφαλίδι πρόγραμμα, παραθέτουμε τον ακόλουθο σύνδεσμο (link):

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης για επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία

Αρχίζει από σήμερα η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού, στη σχετική πλατφόρμα, προκειμένου να αξιολογηθούν και να επιδοτηθούν από το πρόγραμμα «Διέξοδος» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σελίδες

Scroll to Top