Τετάρτη 15 Ιουλ 2020 4:37      

Επιχειρησιακή δράση σε όλη τη διάρκεια της νύχτας και με το πρώτο φως της ημέρας για την αντιμετώπιση χιονοπτώσεων & παγετού από τον Δήμο Κατερίνης

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου από τον Δήμο Κατερίνης:

Σε επιχειρησιακή δράση σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, καθώς και με το πρώτο φως της ημέρας παραμένει σε όλη την έκταση του Δήμου, ο μηχανισμός και οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα από τις χιονοπτώσεις και τον παγετό.

Ειδικότερα, 34 ειδικά εξοπλισμένα οχήματα (9 μηχανήματα έργου τύπου JCB, 3 αποχιονιστικά με μαχαίρι και αλατιέρα, 4 τρακτέρ με μαχαίρι, 4 τρακτέρ με αλατιέρα, 3 grader, 3 υδροφόρες, 1 φορτωτής, 4 φορτηγά, 3 οχήματα μεταφοράς προσωπικού και καυσίμων), καθώς και μηχανήματα ιδιωτών επιχείρησαν και έθεσαν υπό έλεγχο τις συνέπειες των έντονων καιρικών φαινομένων, ενώ περισσότεροι από 80 τόνοι αλατιού έχουν πέσει στους δρόμους.

Ο Δήμος Κατερίνης βρίσκεται και θα παραμείνει σε συνεχή επικοινωνία με όλες τις αρμόδιες αρχές, τους φορείς, για τη διευκόλυνση των συγκοινωνιών και της κυκλοφορίας των οχημάτων. Οι δημότες καλούνται να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις τους, ειδικά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Για περισσότερες επικαιροποιημένες πληροφορίες θα υπάρχει ροή ενημέρωσης και τις επόμενες ώρες, για όσο διάστημα διαρκέσει η κακοκαιρία.

Σχετικό Φωτογραφικό Υλικό

Δήμος Κατερίνης Κακοκαιρία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top