Παρασκευή 4 Δεκ 2020 13:27      

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ: Παρουσία πλήθους κόσμου η εκδήλωση για την χρήση των Social Media

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Παρουσία πλήθος κόσμου εντός και εκτός της Συνεδριακής αίθουσας του Επιμελητηρίου Πιερίας πραγματοποιήθηκε η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση «Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων με χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης», σε συνεργασία με το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο για Εκπαιδευτική και Οικονομική Ανάπτυξη (Δ.Ι.Ε.Ο.Α.) με προσκεκλημένους ομιλητές διακεκριμένους επιχειρηματίες από την εταιρία Chick-fil-A, U.S.A., οι οποίοι ανταποκρίνονται εθελοντικά σε κάθε κάλεσμα του Επιμελητηρίου Πιερίας όπως τόνισε και ο πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στο χαιρετισμό του.

Οι βιωματικές εμπειρίες των ομιλητών-επιχειρηματιών

Η παρουσίαση βασιζόμενη στις βιωματικές εμπειρίες των ομιλητών-επιχειρηματιών από την εταιρία τους, με μια ιστορική αναδρομή το πως από ένα κατάστημα, σήμερα λειτουργούν 2.500 καταστήματα σε 28 χώρες, με 11 δις τζίρο το χρόνο, βασιζόμενοι στον άνθρωπο με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες του και τις επιθυμείς του. Παρουσιάστηκαν οι έξι βασικοί στρατηγικοί τρόποι χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι προσαρμόζονται στις ανάγκες και τον χαρακτήρα της κάθε επιχείρησης με στόχο την αναγνωρισιμότητα του προϊόντος, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και το κέρδος. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές – επιχειρηματίες ήταν οι Mr. Darryl Lesure, Leader Supply Chain Innovation Chick-fil-A, Inc., Mrs. Courtney Stewart, Supply Chain Sourcing Lead Chick-fil-A, Ιnc., Mr. George Angelos, Business Manager, Mr. Jim Brown, Business Manager, Mrs. Stephanie Witte, Business Manager, Mr. Justin Jackson, Restaurant Accountant, τους οποίους σύστησε στο κοινό ο κ. Ιγνάτιος Μεϊμάρης του Δ.Ι.Ε.Ο.Α. αναφερόμενος ότι σκοπός της ίδρυσης του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου ήταν η μετάδοση των εμπειριών και των γνώσεων που απέκτησε ο ίδιος και η σύζυγός του Νένα μετά την πολύχρονη παραμονή τους στην Αμερική.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, επιχειρηματίες – μέλη, φοιτητές και πλήθους κόσμου.

Επιμελητήριο Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top