Σάββατο 24 Οκτ 2020 20:25      

Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Λιτόχωρο (Εικόνες)

Επίτιμος δημότης Δίου Ολύμπου αναγορεύτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος το Σάββατο που μας πέρασε,  από τον δήμαρχο Κώστα Δημόπουλο, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Στο εορτασμό της επετείου της Επανάστασης του Ολύμπου  1878 στην οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος , παραβρέθηκα όπως ήταν φυσικό οι αρχές του νομού. Παρών και ο περιφερειάρχης  Κεντρικής Μακεδονίας  Απόστολος Τζιζτικώστας ο οποίες ήταν ο πρώτος που συνεχάρη τον κ. Παυλόπουλο μετά την ομιλία του.

Η πρώην βουλευτής της Ν.Δ Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου στο περιθώριο της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο Λιτόχωρο, συζητά με τον Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού  Βαγγέλη Λαγδάρη, για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της  Βόρειας Πιερίας. Τις προτάσεις της κ. Μάνη άκουσε με προσοχή ο Δήμαρχος.

Με πολύ προσοχή παρακολουθούσαν  τον Μητροπολίτη Γεώργιο οι βουλευτές Μπέττυ Σκούφα και Στέργιος Καστόρης στην συζήτηση που είχαν λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση στο δημαρχείο του Λιτοχώρου. Δεν ξέρουμε αν ο δραστήριος Μητροπολίτης μας ζητούσε την συνδρομή των βουλευτών για κάποια νέας ίσως δράση, πάντως η διάθεση ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη.

Στην Πιερία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας ενώνει.. Μπορεί στη Βουλή πρόσφατα να έγινε «σφαγή», και ο διχασμός να κτύπησε κόκκινο, στο Λιτόχωρο όμως τα χαμόγελα περίσσεψαν.  Στους πρόποδες του Ολύμπου  η περιφερειάρχης  έλαμψε δια της παρουσίας της μεταξύ των βουλευτών Χ.Τζαμακλή και Κ. Κουκοδήμου.

 

Επίσκεψη Λιτόχωρο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top