Πέμπτη 28 Ιαν 2021 5:28      

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

Νίκη πρόκριση και στην επόμενη φάση οι Νέοι της ΕΠΣ Πιερίας

Φανταστική η συνέχεια της 4ης αγωνιστικής στα Παλατίτσια Ημαθίας για την ομάδα Νέων του Παναγιώτη Αμανατίδη ενάντια στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας όπου μετά από ένα παιχνίδι σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο και εξαιρετική επίδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ειδικά στο β΄ ημίχρονο επικράτησε άνετα με 0-3 ενώ θα μπορούσε να αυξήσει το δείκτη του σκορ. Τα τέρματα για την ομάδα Νέων πέτυχαν οι: 0-1 Καραμήτρος στο 30΄, 0-2 Ασλανίδης στο 50΄, 0-3 Ασλανίδης στο 60΄.
ΕΠΣ Πιερίας Νέοι: (προπονητής Αμανατίδης Παναγιώτης), Καραλιόλιος, Μπαλαούρας, Μακρίδης, Χειριανίδης, Ρίζος Ηλ, Νομικός, Καρανικόλας, Καραμήτρος, Καρανάτσιος, Κατσιούλης, Ασλανίδης. Αγωνίστηκαν επίσης: Αδαμόπουλος, Καμπερίδης, Δημάσης, Σκαρμπαδώνης, Ρίζος Ιωάννης.

Ηττήθηκε με 2-0 στα Παλατίτσια Ημαθίας η ομάδα Παίδων του Παναγιώτη Κυπαρίσση από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας παρόλο που δεν είχε την υπεροχή του αγώνα. Η ομάδα των Παίδων κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες και ανέβασε την επίδοσή της παίζοντας αξιόλογο και ποιοτικό ποδόσφαιρο αλλά δεν κατάφερε να καρποφορήσουν οι ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν και ήσαν άτυχοι  στην τελική προσπάθεια.
ΕΠΣ Πιερίας Παίδων: (προπονητής Κυπαρίσσης Παναγιώτης), Μαρδάνης, Παραδείσης, Γκιώνας, Δράντζιος, Ανανιάδης, Βαμβακάκης, Παπακώστας, Τσινίκος Μπαμπέτας, Ντρούμπαλος, Μπατσογιάννης. Αγωνίστηκαν επίσης: Ανυφαντής, Πατσιοδήμος, Μπουκλάς, Σταλίκας, Βαλσαμίδης, Ρουμελιώτης. Αποστολή: Μαυρόπουλος.

Επόμενο Αγωνιστικό πρόγραμμα: 
5η αγων. 30/1/19 ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Πέλλας 12:30 Κ-14, 14:30 Κ-16.
6η αγων. 13/2/19 ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Μακεδονίας 12:30 Κ-14, 14:30 Κ-16.

Γραφείο Τύπου Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων

ΕΠΣ Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top