Παρασκευή 5 Ιουν 2020 19:55      

Εργασίες στους χώρους πρασίνου ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών στους κοινόχρηστους χώρους, σε χώρους πρασίνου, καθώς και κατά μήκος του οδικού δικτύου στην πόλη της Κατερίνης & σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, εργάζονται καθημερινά, τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου.

Ειδικότερα, την τρέχουσα περίοδο τα συνεργεία εργάζονται στην οδό 19ης Μαΐου (πλατεία Γενοκτονίας), στο Δημοτικό πάρκο, στην Ανδρομάχη, στην πλατεία της Ολυμπιακής Ακτής, σε αύλειους χώρους σχολείων, στην πλατεία Μακεδονίας, στο άνω μέρος της υπογειοποίησης της Εθνικής Οδού (Πολυχώρος Αθλητισμού), σε νησίδες, κυκλικούς κόμβους στην Κατερίνη κ.α. κοινόχρηστους χώρους.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες επικεντρώνονται σε: κοπή, αποψίλωση και καθαρισμό χόρτων, κλαδεύσεις δέντρων κ.ο.κ.

«Με όλο το ανθρώπινο δυναμικό, τα  τεχνικά μέσα και υλικά που απαιτούνται, οι υπηρεσίες μας εργάζονται καθημερινά και εντατικά για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση των λειτουργιών της συντήρησης, διάδοσης και καθαριότητας στους χώρους πρασίνου και ευρύτερα» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top