Σάββατο 26 Σεπ 2020 12:47      

Εργαστήρι Το Ξαθέρι - "Αλληλεγγύη και συμπαράσταση"

Το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας "Το Ξαθέρι" συγκλονισμένο από το δράμα χιλιάδων ανθρώπων που έχουν υποστεί καταστροφή εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας και από τον άδικο χαμό δεκάδων ψυχών στέκεται αλληλέγγυο όσον αφορά στην ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες.
Καλούμε όλο τα μέλη, τους φίλους, καθώς και όλους όσους επιθυμούν σε εγρήγορση και όπως σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτή την πρωτοβουλία με μοναδικό στόχο να απαλύνουμε στο μέτρο του δυνατού τον ανθρώπινο πόνο...
Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε θετικά σε αυτό το κάλεσμα και θα δείξετε έμπρακτα τη στήριξη σας στο δράμα που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας που έχουν πληγεί.Σε πρώτο χρόνο παροτρύνουμε τα μέλη και τους φίλους μας όπως προβούν άμεσα σε δωρεά αίματος για την τράπεζα του Συλλόγου η οποία φυλάσσεται στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.
Η διαχείριση των φιαλών αίματος που θα συγκεντρωθούν θα γίνει κατόπιν συνεργασίας και υπόδειξης της Αιμοδοσίας και του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες των πληγέντων.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων...

Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Το Ξαθέρι Πυρκαγιές Αττική Αληλλεγύη

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top