Παρασκευή 25 Μάιος 2018 19:27      

Έρχεται σήμερα στο Αιγίνιο ο Νιγηριανός Μαχαμανέ Σισέ

Ο επιθετικός από τον Νίγηρα, Μαχαμανέ Σισέ, θα βρίσκεται σήμερα Παρασκευή στο Αίγινιο. Ο Μαχαμανέ Σισέ έπαιξε για 65 λεπτά στο διεθνές φιλικό της Εθνικής ομάδας του Νίγηρα απέναντι στη Μαυριτανία. 

Ο Αφρικανός επιθετικός αναμένεται να βρίσκεται σήμερα στo Αιγίνιο, όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της νέας του
ομάδας, τον Αιγινιακό.

Αναμφίβολα είναι μια σημαντική προσθήκη αυτή για την ομάδα της βόρειας Πιερίας, αφού την ποιότητά του την έδειξε κατά τη θητεία του στην Καλλονή.

Ενδιαφέρον για Μάιγκα  

Για την απόκτηση του Χαμιντού Μάιγκα ενδιαφέρεται η ομάδα της βόρειας Πιερίας, που θέλει να δυναμώσει τα μετόπισθεν της, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. 

Ο υψηλόσωμος στόπερ από το Μάλι προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν στη Football League και την Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου και ξεχώρισε, αγωνιζόμενος σε 20 παιχνίδια.

Αυτές του οι εμφανίσεις προκάλεσαν μάλιστα το ενδιαφέρον από ομάδες της Γερμανίας και της Σουηδίας, δίχως ωστόσο να υπάρξει ευτυχή κατάληξη, με κάποια από αυτές. 

Πάντως, το τοπίο όσον αφορά την απόκτηση ή όχι του Μάιγκα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Παρασκευή (8/9), όπου και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Αιγινιακός Μαχαμανέ Σισέ

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top