Πέμπτη 13 Αυγ 2020 12:01      

Εξωραϊσμός πλατειών - κοινόχρηστων χώρων

ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Την ποιότητα και την όψη των υφιστάμενων χώρων πρασίνου και των κοινόχρηστων χώρων αναβαθμίζουν οι καθημερινές παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, που υλοποιούνται υπό τον συντονισμό του αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη.

Οι εργασίες

Ειδικότερα, χθες τα συνεργεία εργάστηκαν για τον καθαρισμό χόρτων στον οικισμό της Ανδρομάχης (πλατεία-παιδική χαρά του οικισμού επί της οδούς Τσιφόρου), στην περιοχή του Μυλαυλάκου (πλατεία-παιδική χαρά επί της οδού Θεσσαλίας), ενώ το ειδικό μηχάνημα καθαρισμού χόρτων εργάστηκε στη Δ.Κ. Σβορώνου. Παράλληλα, έγινε κλάδεμα θαμνοστοιχείας στο ύψος της γέφυρας του Πέλεκα, ενώ συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός χόρτων στις Εργατικές Κατοικίες της Ν. Πλαστήρα, καθώς και στις Εργατικές Κατοικίες του Παλαιού Κεραμιδίου αντίστοιχα.

Στο παραλιακό μέτωπο

Επιπλέον, τα συνεργεία συνεχίζουν την καθαριότητα στο παραλιακό μέτωπο, με έμφαση στην Ολυμπιακή Ακτή, όπου αφενός πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού χόρτων και αφετέρου συντήρηση πρασίνου και φυτεύσεις εποχικών λουλουδιών, για τον εξωραϊσμό της πλατείας του οικισμού. Τέλος, με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου και στο πλαίσιο άμεσης αντιμετώπισης των προβλημάτων, που προκάλεσαν οι παρατεταμένες ισχυρές βροχοπτώσεις, συνεργεία των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου, καθάρισαν το αστικό οδικό δίκτυο στην παραλιακή ζώνη από τα φερτά υλικά.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top