Παρασκευή 22 Ιαν 2021 4:13      

Ευχαριστίες για τη φιλοξενία γερμανικού group

Τις θερμές του ευχαριστίες προς το δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού εκφράζει το ταξιδιωτικό γραφείο TRAVELTALES Μ.Ε.Π.Ε. με αφορμή την επιτυχημένη διοργάνωση επίσκεψης γερμανικού group στην περιοχή κατά τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας.

Στην ευχαριστήρια επιστολή, η οποία έχει ως αποδέκτη τον Ευάγγελο Λαγδάρη και κοινοποιείται στον πρόεδρο των Μυδοτρόφων Κωνσταντίνο Κουτούπα και τον κ. Θωμά Γκέκα, αναφέρονται τα ακόλουθα:

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την πολύτιμη συμβολή σας στην επιτυχημένη διοργάνωση της επίσκεψης γερμανικού group του γραφείου μας στον Μακρύγιαλο τη Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2016. 

Η πρωτοβουλία του γραφείου μας, να ενταχθεί η περιοχή του Μακρύγιαλου στο περιηγητικό πρόγραμμα του group, υπήρξε εύστοχη και τα σχόλια που λάβαμε από τον αρχηγό του group ήταν πολύ θετικά.  Τις ίδιες εντυπώσεις μας μετέφερε και η γερμανόφωνη ξεναγός του group, κυρία Πέτρα Τσαουσίδου, η οποία εκφράστηκε με πολύ θερμά λόγια, τόσο για την εμπειρία που βίωσαν οι πελάτες, όσο και για τη για τη μοναδική φιλοξενία που τους προσφέρατε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε επίσης στον κ. Αβραμίδη Κώστα που υποστήριξε άρτια και με επαγγελματισμό τη διοργάνωση, καθώς και στον κ. Θωμά Γκέκα που για μία ακόμα φορά μας βοήθησε με τις πολύτιμες συμβουλές του.

Από τη δική μας πλευρά, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη και την τόνωση του τουρισμού της περιοχής του Μακρύγιαλου.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για το ενδιαφέρον και την υποστήριξή σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Κώστας Γιάννος
Διευθυντής
TRAVELTALES Μ.Ε.Π.Ε

 

Δήμος Πύδνας Κολινδρού Μακρύγιαλος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top