Κυριακή 29 Νοε 2020 18:37      

Ευχές και μηνύματα για το νέο έτος

Αντιπεριφερειάρχης - Περιφερ. Σύμβουλοι

Το 2015 φτάνει προς το τέλος του. Ένα κεφάλαιο κλείνει κι ένα νέο ανοίγει. Η ολοκλήρωση και αυτού του έτους μας δίνει μία ευκαιρία για περισυλλογή, αυτοκριτική και επαναπροσδιορισμό των στόχων μας για το 2016 που πλησιάζει σε λίγες ημέρες.

Μετά από μία δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας, αλλά και για τον καθένα μας ξεχωριστά έρχεται η στιγμή να ατενίσουμε το μέλλον μας με περισσότερη αισιοδοξία, να ξαναρχίσουμε να ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες τόσο για τον τόπο μας, όσο και για εμάς προσωπικά. Έφτασε η ώρα να αρχίσουμε να διεκδικούμε τα πραγματικά αγαθά της ζωής, τα ουσιώδη, τα αναγκαία, αυτά που μας δίνουν πνοή, την υγεία, την αγάπη, την αλληλεγγύη, την αλληλοβοήθεια, την ευτυχία.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Πιερίας,  οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας, το 2016 να φέρει σε όλους μας, ό,τι έχουμε πραγματικά ανάγκη και κυρίως να μας φέρει την ελπίδα, ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τη χώρα μας, την Πιερία μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.
Ας αποτελέσει αυτή η νέα χρονιά, ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο αισιοδοξία και ας ευχηθούμε ότι το χαμόγελο θα επιστρέψει και πάλι στα πρόσωπά μας και οι καρδιές μας θα γεμίσουν με αγάπη και πίστη για ένα ελπιδοφόρο αύριο.

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε.Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου
Απόστολος Τζόβας
Στέφανος Μπιτόπουλος
Αριστείδης Αγγέλου
Δημήτρης Τσιμήτρης

 

Δήμαρχος Κατερίνης

Φίλες και Φίλοι,

Υποδεχόμαστε το 2016 με την προσμονή αλλά και με την πίστη, ότι, θα είναι μια χρονιά καλύτερη για τον τόπο μας, αρκεί να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να αγωνιστούμε συντονισμένα, με ομοψυχία, ισχυρή θέληση και σκληρή δουλειά. Το οφείλουμε πρώτα από όλα στους νέους ανθρώπους, που καλούνται να επιβιώσουν σε ένα περιβάλλον όλο και πιο ανταγωνιστικό. Στη νέα αυτή γενιά οφείλουμε μία νέα δημιουργική αφετηρία για τη χώρα, με μέλλον και προοπτική.

Φτάνουμε στην τελική ευθεία μιας δύσκολης χρονιάς, όπου η συλλογική προσπάθεια και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο που υποφέρει από ασθένειες, από φτώχεια, από μοναξιά, οδήγησε τα βήματά μας. Και παραμένουμε αισιόδοξοι. Γιατί μένοντας όρθιοι στις κρίσιμες στιγμές ισχυροποιείται η πεποίθησή μας, ότι, εμείς οι άνθρωποι μπορούμε να καθορίζουμε την τύχη και την πορεία μας.

Με τις σκέψεις αυτές, εύχομαι ολόψυχα το 2016 να είναι η χρονιά που θα ανοίξουμε τις καρδιές μας, για να καρποφορήσουν μέσα τους αξίες διαχρονικές, όπως η κατανόηση, η ανιδιοτελής προσφορά, καθώς και η ζωντανή ελπίδα, ότι, παρά τις αντιξοότητες των καιρών, το χαμόγελο μπορεί να επιστρέψει στη ζωή όλων.

Καλή και ευλογημένη χρονιά!

Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης

 

Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού

Συνδημότες και συνδημότισσες 
Καθώς υποδεχόμαστε τον καινούριο χρόνο, οφείλουμε όλοι μας, ατομικά και συλλογικά, να αντικρίσουμε τις δυσκολίες όχι σαν παγιωμένη και αξεπέραστη συνθήκη, αλλά σαν εφαλτήριο για το άλμα που θα μας επιτρέψει να φύγουμε μπροστά. Γι΄ αυτό επιβάλλεται να ανανεώσουμε την πίστη μας και να αναπτερώσουμε τις ελπίδες μας επιστρατεύοντας τη θετική σκέψη και όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να αντιστρέψουμε το αρνητικό και απαισιόδοξο κλίμα και να διαμορφώσουμε τους όρους για ένα καλύτερο αύριο και έναν κόσμο ειρηνικό, δημιουργικό και χαρούμενο. 
Πεπεισμένοι ότι το μέλλον μας, σε μεγάλο βαθμό, εξαρτάται από τους δικούς μας σχεδιασμούς και τις δικές μας επιλογές και στηριγμένοι στις αστείρευτες δυνάμεις των συνδημοτών μας, είμαστε αποφασισμένοι να πρωτοστατήσουμε στην προσπάθεια αυτή και να συνθέσουμε το όραμά μας με περισσότερη αγάπη, ευαισθησία, αλληλεγγύη και ανθρωπιά, ιδίως για εκείνους από τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και έχουν την ανάγκη μας.
Ευχόμαστε ολόψυχα η Νέα Χρονιά να φέρει μαζί της μια καλύτερη πορεία για την πατρίδα μας, μια ελπιδοφόρα προοπτική για τη νεολαία μας, ασφάλεια και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους  τους δημότες μας, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, δύναμη και προκοπή  για τον καθένα ξεχωριστά
Χαρούμενο και ευτυχισμένο  το 2016

Ευάγγελος Β. Λαγδάρης
Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
 

Ευχές Μηνύματα Νέο έτος Τοπική Αυτοδιοίκηση
Scroll to Top